Το Middlesex ονομάστηκε το καλύτερο νεαρό πανεπιστήμιο του Λονδίνου!

Οι Times Higher Education’s Young University Rankings, που αξιολογεί τα νεαρά Πανεπιστήμια, τοποθετεί το Middlesex στα πρώτα 150 πανεπιστημιακά ιδρύματα παγκοσμίως!

Το Πανεπιστήμιο του Middlesex έχει ονομαστεί το καλύτερο νεαρό πανεπιστήμιο του Λονδίνου και για δεύτερη χρονιά στη σειρά, έχει καταταχθεί ως ένα από τα καλύτερα 150 νεαρά πανεπιστήμια το κόσμου, στην ιστοσελίδα Times Higher Education’s Young University Rankings, που δημοσιεύθηκε στις 6 Απριλίου 2017.

Το Times Higher Education (THE) παρέχει δεδομένα όσον αφορά την πανεπιστημιακή αριστεία σε όλες τις ηπείρους, με εμπειρία σχεδόν 5 δεκαετιών. Έχει την εμπειρία, αναλυτικές ικανότητες και την διορατικότητα γύρω από τις πανεπιστημιακές επιδόσεις παγκοσμίως. Τα δεδομένα του “THE” και τα διάφορα εργαλεία του χρησιμοποιούνται από πολλά πανεπιστήμια παγκόσμιας εμβέλεια ως βοήθημα επίτευξης των στρατηγικών τους στόχων. Έτσι προχωρεί το “THE” με την διερεύνηση των καλύτερων νεαρών πανεπιστημίων που έχουν επηρεάσει την εμφύλιο σε μόνο μερικά χρόνια και τα καταγράφει κάτω από τον τίτλο Young University Rankings 2017. Εκεί ονομάζει τα σπουδαιότερα 200 πανεπιστήμια παγκοσμίως, τα οποία ιδρύθηκαν μετά το 1967. Και το Middlesex έχει διατηρήσει την διεθνή θέση του στην κατηγορία από 101 μέχρι 150!

Στο Middlesex χορηγήθηκε πανεπιστημιακή αναγνώριση κάτω από βασιλική γνωμάτευση. Έκτοτε το Πανεπιστήμιο έχει αναπτύξει πανεπιστημιουπόλεις στο Ντουμπάι, Άγιο Μαυρίκιο και Μάλτα και ανάπτυξε έμπιστες ακαδημαϊκές συνεργασίες που διασχίζουν ολόκληρη την εμφύλιο!

Στην τελική, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το πιο αντιπροσωπευμένο έθνος, με 27 Πανεπιστήμια σε διεθνείς κατατάξεις. Το Times Higher Education Young University Rankings χρησιμοποιεί την ίδια μεθοδολογία με το World University Rankings για να αξιολογεί πανεπιστήμια και τις δραστηριότητές τους (π.χ. διδασκαλία, έρευνα, μεταδοτικότητα γνώσεων και διεθνή άποψη). Ο Phil Baty, συντάκτης του Times Higher Education’s Young University Rankings αναφέρει πως το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας για τα καλύτερα νεαρά πανεπιστήμια στον κόσμογια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διεκδικώντας 27 από τις κορυφαίες 200 θέσεις.

Συνεχίζει ο Baty, λέγοντας πως ένα προτέρημα του Ηνωμένου Βασιλείου στις κατατάξεις είναι πως έχει αντιπροσώπους που ιδρύονταν ανά δεκαετία από το 1960 μέχρι το 2000, υποστηρίζοντας πως η χώρα αυτή έχει ένα υποσχόμενο μέλλον.

Αν ενδιαφέρεστε και εσείς να σπουδάσετε στο Middlesex University, ένα από τα καλύτερα νεαρά Πανεπιστήμια παγκοσμίως, επικοινωνήστε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου στην ΚύπροGlobal Educational Services, 22780250.

SHARE