fbpx

Αυτές είναι οι 5 κύριες δικαιολογίες των ανδρών που ΔΕΝ θέλουν να κάνουν σχέση!

Αν είσαι κοπέλα, μπορεί να θες να έχεις σχέση με το αγόρι που σου αρέσει και μιλάτε (ή μπορεί ακόμη και να βγαίνετε), όμως αυτός να μην θέλει, αλλά να μη σου λέει “γιατί”.

Ή μπορεί να μην θέλεις να κάνεις σχέση αν είσαι άνδρας επειδή σκέφτεσαι διάφορα. Γιατί; Ποια είναι αυτά τα διάφορα;

Δες τις πιο συχνές δικαιολογίες των ανδρών:

1
Ανεξαρτησία

Freepik.com

Μπορεί ο φίλος μας να φοβάται να δεσμευτεί λόγω τοιυ ότι δεν θέλει να χάσει την ανεξαρτησία του.

Συνήθως οι άνδρες θέλουν δικό τους χρόνο και διάστημα, με αποτέλεσμα να φοβούνται να δεσμευτούν. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει!

2
Πίεση

Freepik.com

Είσαι άνδρας και δεν θέλεις δέσμευση; Λόγω της πίεσης; Οι περισσότεροι άνδρες είναι αγχώδεις, με συνηθισμένο αποτέλεσμα όταν βρίσκονται σε μια σχέση να πιέζονται εύκολα.

Βέβαια, αυτό δεν θέλεις να συμβαίνει αν είσαι γυναίκα, γιατί δεν θα επιφέρει καλά αποτελέσματα στη σχέση σας και ίσως να τσακόνεστε συνέχεια.

3
Οικονομική κατάσταση

Freepik.com

Πολλοί άνδρες λόγω της οικονομικής τους κατάστασης μπορεί να μην θέλουν να μπουν σε μια ποιο σοβαρή σχέση (πόσο μάλλον να παντρευτούν) εφόσον νιώθουν ότι μόνοι τους δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα… πόσο μάλλον να έχουν και εσένα.

Είναι μεγάλο θέμα αυτό, όχι μόνο για τους άνδρες, αλλά και για τις γυναίκες. Γι’ αυτό μην παραξενευτείς αν πει όχι κάθε φορά που θέλετε να βγαίνετε έξω. Νιώθει ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει όσα θέλεις και αυτό τον “ρίχνει” ψυχολογικά!

4
Σεξ

Freepik.com

Σημαντικός παράγοντας για μια σχέση είναι και η ερωτική επιθυμία. Μπορεί να μην ικανοποιείται σε αρκετό βαθμό, έτσι αυτό να τον κάνει να σε θεωρεί ως φίλη και όχι κάτι περισσότερο.

Αυτό βέβαια συμβαίνει και στις γυναίκες με το πώς βλέπουν τους άντρες και τη μεταξύ τους σχέση.

5
Γάμος

Freepik.com

Οι περισσότεροι άνδρες όταν ακούνε τη λέξη “γάμος”, τους έρχεται στο μυαλό “παιδιά, καλή δουλειά, υποχρεώσεις, χρήματα“.

Αυτές οι λέξεις είναι λέξεις που μπορούν να τους αγχώσουν ή ακόμα και να τους τρομάξουν, με αποτέλεσμα να μην θέλουν κάτι πιο σοβαρό!

Χρησιμοποιείς κι εσύ (ή αυτός) τις πιο πάνω δικαιολογίες για να αποφύγεις τις δεσμεύσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending