fbpx

5 πράγματα που θα αλλάξουν στην καθημερινότητα μας όταν τελειώσει το Survivor!

Καλώς ή κακώς το Survivor Greece φτάνει στο τέλος του. Από τώρα, πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται “πώς θα ζήσουμε χωρίς survivor;“.

Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες αποτελεί τη βραδινή συντροφιά για πολλούς από εμάς, αφού μας χαλαρώνει μετά από μια γεμάτη μέρα.

Αλήθεια φαντάζεσαι πώς θα είναι η ζωή μας μετά το survivor;

Ας πάμε να δούμε:

 

1
Θα επιστρέψουμε πίσω στις βραδινές μας εξόδους

Πολύς χρόνος δε νομίζεις ότι ξοδεύτηκε μπροστά από την τηλεόραση τα βράδια; Φτάνει η μέρα που θα πάρουμε τα ποδαράκια μας να βγούμε για ένα ποτό, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι χάνουμε το Survivor.

Έτσι, έρχεται η στιγμή που ο πιο φανατικός οπαδός του survivor από την παρέα θα μας πει το πολυαναμενόμενο: “Ρε εν έσσιει survivor, πάμε πούποτε;”.

2
Βαρεμάρα (ως τζιαμέ που εν αντέχεται)

Αλλά τι θα γίνει με τις νύχτες που δεν θα έχουμε έξοδο; Σε αυτή την περίπτωση είναι που θα έρθει η βαρεμάρα, κυρίως στους πιο φανατικούς του παιχνιδιού που συνέχεια περίμεναν πώς και πώς ένα νέο επεισόδιο.

Ίσως είναι ευκαιρία (επιτέλους) να ασχοληθούν με υποχρεώσεις που ανέβαλλαν αυτό το διάστημα!

3
Πίστες αγωνισμάτων στις… παραλίες

Με τον ερχομό του καλοκαιριού, αρκετοί Κύπριοι δεν θα χάσουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν τους δικούς τους στίβους αγωνισμάτων στις παραλίες, για να μην τους λείψει στιγμή το παιχνίδι!

Κάποιους πιο απλούς για τους αρχάριους και μερικούς πιο δύσκολους για τους πιο επαγγελματίες.

Βέβαια, τα έπαθλα θα ποικίλουν: από σούβλα ψημένη από τους ηττημένους, μέχρι και χαλλουμούι στα κάρβουνα. 😉

4
Ταξιδάκι στη Σκιάθο και… Ντάνο σου ερχόμαστε!

Με τόσο πανικό που επικρατεί για τον Γιώργο Αγγελόπουλο από το γυναικείο κοινό, πολλές θα είναι αυτές που θα σπεύσουν στην Σκιάθο (το νήσι καταγωγής του παίκτη), με την ελπίδα ότι θα τον συναντήσουν από κοντά.

Ως αποτέλεσμα, οι απευθείας πτήσεις απο Κύπρο για Σκιάθο θα αυξηθούν άμεσα για να καλύψουν τις ανάγκες που θα υπάρχουν.

5
Καρύδα παντού!

Μπορεί το Survivor να τελειώνει, αλλά το σίγουρο είναι ότι εμείς δεν θα ξεχάσουμε τη βασική τροφή των παικτών: την καρύδα!

Σε κάθε παραλία και σε κάθε beach bar της Κύπρου θα σερβίρονται σίγουρα από cocktails που θα έχουν ως βάση την καρύδα μέχρι και… φραπέ με coconut milk.

Eπίσης, θα υπάρχουν platters με τσιμπίματα από καρύδα, που σίγουρα θα προτιμούνται από τους φανατικούς οπαδούς του παιχνιδιού!

Εσύ τι θα προτιμήσεις να κάνεις με το τέλος του Survivor; Ψήφισε πιο κάτω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending