Αυτοί είναι οι 5 τρόποι να γίνεις πιο ρομαντικό άτομο στη σχέση σου!

Yiannis Chasapis
Studying Software Engineering

Σου αρέσει να είσαι τρυφερός, να λες γλυκόλογα όπως για παράδειγμα “πουρέκκι μου“, “λουκουμούι μου“; Τότε ήρθες στο κατάλληλο μέρος για να κάνεις Μάστερ την τέχνη του ρομαντισμού!

Αν θες μια υγιή σχέση η οποία θα κρατήσει, γιατί όχι, μέχρι στους αιώνες των αιώνων αμήν, τότε πρέπει να υπάρχει ρομαντισμός μεταξύ εσένα και του/της συντρόφου σου.

Μέσω του ρομαντισμού δίχνεις εξ’ αρχής ποιος πραγματικά είσαι και τι αναζητάς από μια σχέση.

Μην ντρέπεσαι, συνέχισε να διαβάζεις τι πρέπει να κάνεις!

 

1Πρόσφερε ένα λουλούδι

Μάθε το αγαπημένο λουλούδι της συντρόφου σου -είτε από την ίδια είτε από τις φίλες της. Αν και το ποιο πιθανόν είναι να της αρέσουν τα τριαντάφυλλα!

Κρύψε το λουλούδι και όταν σε πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, τότε με έντεχνο τρόπο –σαν ταχυδακτύλουργος ένα πράμα- δώσε της το και υπενθύμησε της τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνη.

2Δώσε μια αγκαλιά

Η στιγμή που ο κόσμος γύρω σου χάνεται και απομένεις μόνο εσύ μαζί με τον/την σύντροφο σου, αγκαλιασμένοι, στην απόλυτη σιωπή με μοναδική σκέψη το πόσο τυχερός/ή είσαι που την έχεις.

Μπορεί να ακουστεί για κάποιους μελοδραματικό ή παραμύθι, όμως:

Ο καθένας καθορίζει το δικό του τρόπο με τον οποίο θέλει να βλέπει τη ζωή!

3Να συμπαραστέκεσαι στις δύσκολες στιγμές

Ο/η σύντροφος σου είναι ο καλύτερος σου φίλος και πρέπει να είσαι πάντα δίπλα του/της στις χαρές αλλά κυριότερα στις λύπες.

Όπως λέει και η παροιμία “ο φίλος στα δύσκολα φαίνεται“. Τώρα αν οι λύπες είναι π.χ. το καμένο μαλλί ή το σπασμένο νύχι, τότε σου συστείνω να… την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια!

4Να κρατάς χαμηλούς τόνους

Όταν μιλάς με μέτρο, κρατάς το τόνο της φωνής σου χαμηλό και υπάρχει γενικά μία ηρεμία στο χαρακτήρα σου, αυτό μετατρέπεται σε ένα είδος ρομαντισμού το οποίο αρέσει σε μία κοπέλα.

Φυσικά υπάρχουν π.χ. και αυτές που προτιμούν τον άντρα βαρύ και ασήκωτο, να χτυπά το χέρι του και να τρέμει η γη! Γούστα είναι αυτά!

5Δείτε μαζί την αγαπημένη του/της σειρά

cinemainsiders.com

Αν ο/η σύντροφος σου θέλει να μοιραστεί την αγαπημένη του/της σειρά μαζί σου, τότε έχεις ως καθήκον να την παρακολουθήσετε μαζί.

Μπορεί να σου αρέσει, μπορεί και όχι, σημασία έχει ότι την μοιράζεσαι με τον/την σύντροφο σου αγκαλιά!

Εσένα με ποιο τρόπο θα δείξεις περισσότερο συναίσθημα; 😉

 

Δες επίσης: Αυτά είναι τα 5 λάθη στα γραπτά μηνύματα που σκοτώνουν κάθε σχέση!