fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τα 3 άτομα που επέλεξα γι’ αυτή την εβδομάδα! Μου άρεσε πολύ το στυλ τους και δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην τους βάλω στο post με τους καλοντυμένους! Δες τους πιο κάτω και θα καταλάβεις τι εννοώ!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ τα best looks αυτής της εβδομάδας:

1
Βάσω Πέτρου (Instagram: vaso_petrou)

Η Βάσω δημιούργησε το τέλειο ανοιξιάτικο look! Μπορεί να μην έβαλε κάτι floral, αλλά ο συνδυασμός που έκανε του pinafore denim φορέματός της με το άσπρο πουκάμισο από μέσα και τα πράσινα sneakers της είναι καταπληκτικός και ιδανικός για την άνοιξη! Βέβαια ό,τι και να φορούσε πάλι θα τραβούσε τα βλέμματα πάνω της, αφού είναι εντυπωσιακή όπως και να το κάνουμε!

Ένα πολύ ωραίο casual outfit από τον Στυλιανό, ο οποίος συνδύασε πολύ ωραία τα ripped jeans του με τα αθλητικά του που έχουν χακί λεπτομέρειες και το μαύρο t-shirt του. To χρυσό ρολόι του ταίριαξε πολύ ωραία με το όλο look! Πολύ ωραίο και το haircut που επέλεξε, ό,τι πρέπει για τώρα που ανοίγει ο καιρός!

Η Στέλλα δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει με τις στυλιστικές της επιλογές! Συνδύασε τέλεια το καταπληκτικό αυτό τζιν με ξεφτιά από κάτω (έτσι ονομάζεται ????) με την άσπρη off-shoulder μπλούζα της! H μαύρη λεπτομέρεια που έχει η μπλούζα της ταίριαξε τέλεια με τη μαύρη τσάντα της που είναι τόσο κομψή!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending