fbpx

Ρόκαρε στη συναυλία των Guns N’ Roses στην Πράγα! (3/7-6/7)

Το ιστορικό hard rock και heavy metal συγκρότημα των Guns N’ Roses επανενώνεται για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους πιστούς fans του!

Το ταξίδι στην Βουδαπέστη διαρκεί 3-6 Ιουλίου και περιλαμβάνει:

  • εισιτήριο είσοδου
  • διαμονή με πρόγευμα 3 βράδια σε ξενοδοχείο 3*, 4* ή 5*
  • αεροπορικό εισιτήριο με LOT Airlines μέσω Βαρσοβίας
  • φόρους αεροδρομίου

Οι τιμές αναλόγως ξενοδοχείου είναι:

  • 3* ξενοδοχείο: από 510€
  • 4* ξενοδοχείο: από 535€
  • 5* ξενοδοχείο: από 600€

Η τιμή του πακέτου εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.

1
Ποιοι είναι οι Guns N’ Roses;

Το 32 ετών συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες όπως “Knockin’ on Heaven’s Door, “Sweet Child O’ Mine”, “November Rain” και 100 εκατομμύρια πωλήσεις σε δίσκους θεωρείται ένα από τα bands με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Το 2012 τιμήθηκαν με την είσοδό τους στο Rock and Roll Hall of Fame ενώ είναι γνωστοί και ως “η πιο επικίνδυνη μπάντα όλων των εποχών”. Μαζί τους οι Biffy Clyro!

2
Η Πράγα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας

Χτισμένη στον ποταμό Μολδάβα, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ταξιδιώτες που τους ενδιαφέρει η ιστορία και ο πολιτισμός.

Αυτό γιατί είναι μια από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές πόλεις που έμειναν άθικτες κατά τη διάρκεια των παγκοσμίων πολέμων και για αυτό μπορείς να κάνεις βόλτες και να επισκεφτείςπαλιά κτήρια με όμορφες τοιχογραφίες.

Πριν φύγεις επιβάλλεται να φωτογραφηθείς στο αστρονομικό Ρολόι που βρίσκεται στο Παλιό Δημαρχείο, να ανέβεις στον Πύργο της Τηλεόρασης καθώς και να κάνεις βόλτες στην πλατεία της Παλιάς Πόλης.

Φυσικά, αν συνέλθεις νωρίς από τη συναυλία των Guns N’ Roses μπορείς να εξερευνήσεις τη νυχτερινή ζωή της Πράγας στην οποία θα βρεις από μοντέρνα κλαμπ μέχρι σοφιστικέ μπαρ!

No Fields Found.

Θες έμπνευση για περισσότερες εμπειρίες; Δες τι άλλο μπορεί να σου προσφέρει η travelhouse στο travelhouse.com.cy!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending