fbpx

5 όμορφα δώρα για τη γιορτή της μητέρας!

Θα μου πεις ότι κι η γιορτή της μητέρας εμπορική εορτή θεωρείται. Φυσικά και δεν περιμένεις αυτή τη μέρα για να της δείξεις πόσο την αγαπάς, πόσο τη νοιάζεσαι, και ότι την ευχαριστείς για όλα όσα σου προσφέρει καθημερινά.

Μπορεί να το βρεις σαν αφορμή για να της χαρίσεις κάτι όμορφο, γιατί κατά τ’ άλλα και αυτή γυναίκα είναι και τρελαίνεται με τις εκπλήξεις!

Γι’ αυτό κι εγώ σου προτείνω 5 ωραία δώρα που μπορείς να της κάνεις και να την ενθουσιάσουν!

Δες τα εδώ: 

1
Λουλούδια

Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα λουλούδια! Φτιάξε της ένα ωραίο μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα ή πάρε της μια ανθισμένη ορχιδέα!

2
Μια μέρα σε spa

Μπορεί η δικιά σου μανούλα να μην επισκέφθηκε ποτέ ένα spa, υπόσχομαι όμως με το που της κλείσεις ραντεβού για μασάζ θα ενθουσιαστεί! Θα της είναι μία αξέχαστη εμπειρία, άσε που θα χαλαρώσει και θα ξεχάσει για λίγο την καθημερινή της ρουτίνα!

3
Άρωμα

Το άρωμα είναι μία εύκολη επιλογή για δώρο. Είναι κάτι πιο προσωπικό και κάπως πολυτελές. Μπορείς να διαλέξεις την μυρωδιά που σου αρέσει περισσότερο για τη μανούλα σου. Αν είναι και σε ωραία συσκευασία δώρου ακόμα καλύτερα!

4
Βραχιόλι

Εάν το πορτοφόλι σου σηκώνει, να της πάρεις ένα ωραίο διακριτικό βραχιόλι ασημένιο ή επίχρυσο. Το αξίζει!

5
 Σετ από κεριά

Ένα ωραίο σετ με κεριά και αρωματικά έλαια είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να έχει ένα σπίτι. Αρωματίζουν όμορφα τον χώρο, αλλά αποτελούν και διακοσμητικά στοιχεία.

Εσύ τι θα πάρεις της δικής σου μανούλας; 

 


Διάβασε επίσης: Shopping Guide – 7+1 μαγιό για να κλέψεις τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι!

 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending