Το ιδανικό foundation για 24ωρη διάρκεια και τέλεια κάλυψη!

Account Executive

Ξέρω ότι οι πλείστες από εσάς έχετε λιπαρή επιδερμίδα και δε θέλετε να επιβαρύνετε το πρόσωπό σας με μακιγιάζ, μιας και αυτό δε θα αντέξει πάνω σας. Ή ακόμα χειρότερα αν αντέξει σίγουρα θα αλλοιωθεί αρκετά.

Κι επειδή αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, να θυμάστε ότι αν το foundation που χρησιμοποιείτε είναι καλό, τότε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε!

Δοκιμάζοντας το υγρό foundation της Estée Lauder, Double Wear StayinPlace Makeup SPF 10 ενθουσιάστηκα, μιας και προσαρμόζεται στους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Αντέχει από το πρωί που θα πάω για δουλειά, μέχρι και τη νύχτα που θα επιστρέψω σπίτι και δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσο σταθερό είναι. Ελέγχει τη λιπαρότητα, χωρίς όμως να φράσσει τους πόρους της επιδερμίδας μου!

Ειλικρινά μια δοκιμή θα σας πείσει! Η ανάλαφρη υφή του σε συνδυασμό με τη σταθερότητα και την κάλυψή του θα σας κερδίσουν! Παρατήρησα επίσης, ότι τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνεχίζει και παραμένει το ίδιο σταθερό, χωρίς να γυαλίζω.

Ταυτόχρονα δε φαίνεται ότι είμαι βαμμένη όταν το φοράω, μιας και βρήκα ποια είναι η απόχρωση που ταιριάζει ακριβώς στην επιδερμίδα μου. Αυτό δεν είναι εύκολο, αφού η πλειοψηφία των γυναικών χρησιμοποιεί λάθος απόχρωση και συγκεκριμένα το 94%! Εσείς το ξέρατε αυτό;

Είμαι σίγουρη ότι κι εσείς θα βρείτε την κατάλληλη απόχρωση του Double Wear StayinPlace Makeup SPF 10 που θα ταιριάξει τέλεια στο χρώμα του δέρματός σας!

 

Δοκιμάστε το Estée Lauder Double Wear στις 20 Μαΐου στο Debenhams The Mall of Cyrpus! Δηλώστε συμμετοχή για να πάρετε το δώρο σας!