fbpx

3+1 απαραίτητα πράγματα για να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου!

Επιτέλους! Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι! Εντός ή εκτός Κύπρου -θέλω να πιστεύω- ότι όλοι μας έχουμε προγραμματίσει τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Γιατί καλοκαίρι χωρίς διακοπές δε γίνεται.

Η βαλίτσα μας πρέπει να είναι όσο πιο απλή γίνεται. Εάν το ιδανικό για εσένα αγαπημένη μου είναι να ρίξεις μερικά μαγιό και σαγιονάρες, τότε κάνε το. Γιατί να μην είσαι όμως και super stylish στις διακοπές σου;

Δες 3+1 απαραίτητα πράγματα για το πακετάρισμα της βαλίτσας σου:

1
Αντηλιακό – Μαύρισμα με προστασία

Βγάλε αμέσως απ’ το μυαλό σου ότι θα πας διακοπές και θα κάθεσαι εκτεθειμένη κάτω απ’ τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Αγαπημένη μου, προστατεύσου από τις ανεπιθύμητες συνέπειες της ακτινοβολίας και μην αφήσεις τις πανάδες και τα εγκάυματα να σου χτυπήσουν την πόρτα, χρησιμοποιώντας αντηλιακό!

2
Aέρινα Φορεματάκια

Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα αέρινα, βαμβακερά φουστανάκια είναι η εύκολη λύση το καλοκαίρι. Βάλε μαζί σου όσα πιο πολλά μπορείς. Θα είσαι άνετη από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

Extra Tip: Φέτος τιμητική έχουν τα floral prints!

3
Παπούτσια

 

Αν πας σε νησί σίγουρα δε θες να γκρεμοτσακίζεσαι στα σοκάκια εκεί! Το ιδανικό θα ήταν να περπατούσες ξυπόλητη! Επειδή όμως δεν μπορείς βάλε ένα ζευγάρι σαγιονάρες μαζί σου! Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ και το πρώτο – πρώτο πράγμα που θα βάλεις στη βαλίτσα σου!

4
Ψάθινο καπέλο και τσάντα τύπου πικ-νικ

Το καπέλο εκτός από στυλ, προστατεύει το πρόσωπό σου από τον ήλιο και κρατάει τα μαλλιά σου μαζεμένα και περιποιημένα!

Διακοπές χωρίς ψάθινο καλάθι/τσάντα δε γίνεται! Οι ψάθινες τσάντες προορίζονται για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στην παραλία και όχι μόνο! Είναι ό,τι πιο στυλάτο κυκλοφορεί φέτος!

Εσύ πού θα πας διακοπές φέτος;

 


Διάβασε επίσης: Shopping Guide – 7+1 μαγιό για να κλέψεις τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending