fbpx

Μια διαφορετική εμπειρία για την ομάδα του StudentLife στο Escape the Room Nicosia!

Σκέφτεσαι πού να πας με την παρέα σου, γιατί βαρέθηκες τα ίδια; Μια πολύ καλή ιδέα είναι τα παιχνίδια Escape room! Η ομάδα του StudentLife επισκέφθηκε το Escape the Room στη Λευκωσία και έζησε από κοντά την εμπειρία που προσφέρει!

H κατάλληλη υποδοχή

Τα παιδιά στην είσοδο μας υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και μας καθοδήγησαν για το τι πρέπει να κάνουμε, καθώς για κάποιους ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιζαν το παιχνίδι.

Αφού μας εξήγησαν ότι υπάρχουν 3 διαφορετικά δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα σε 3 διαφορετικές θεματικές ενότητες, επιλέξαμε να “δοκιμαστούμε” στο δωμάτιο “Η Κλοπή” με μέτριο βαθμό δυσκολίας. Δεν πήγαμε αμέσως στα δύσκολα, αφού κάποιοι ήταν αρχάριοι όπως είπαμε! ????

Η αποστολή μας

Tο μεγαλύτερο διαμάντι του κόσμου βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία και για λίγες μέρες θα φιλοξενείται στο μουσείο της πόλης. Η αποστολή της ομάδας μας ήταν να μπούμε κρυφά στο μουσείο (μπήκαμε) και να κλέψουμε το διαμάντι (το κλέψαμε)!

Τα άλλα 2 δωμάτια είναιΝτετέκτιβ 2: Η Διάσωση του Πάπα!” με μέτριο βαθμό δυσκολίας και “Το κελί” με τον πιο ψηλό βαθμό δυσκολίας! Και τα 3 δωμάτια πάντως σε προκαλούν να δοκιμάσεις τη λογική και τις επιδεξιότητες σου!

Απόδραση σε 60 λεπτά

Στα πρόσωπα της ομάδας φαίνεται η ανησυχία… “θα βγούμε ή δεν θα βγούμε”!

“Κλειδωθήκαμε” λοιπόν μέσα στο δωμάτιο και ξεκινήσαμε το παιχνίδι, έχοντας μόνο ένα τρόπο διαφυγής!

Στο δωμάτιο βρήκαμε γρίφους και αινίγματα (τα οποία φυσικά λύσαμε) και συνδυάζοντάς τα με άλλα στοιχεία (και με λίγη βοήθεια από τον ασύρματο????), καταφέραμε να λύσουμε το μυστήριο και να δραπετεύσουμε από το δωμάτιο λίγο πριν τα 60 λεπτά!

Αυτή η μεγάλη επιτυχία οφείλεται στο ότι τα μέλη της ομάδας συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους… και με πολλά γέλια και πειράγματα έλυσαν όλους τους γρίφους!

Η εμπειρία μας στο Escape the Room συνδύασε διασκέδαση, αγωνία και αδρεναλίνη! Τι καλύτερο να ζητήσει μια παρέα!

Αν εσύ με την παρέα σου δεν καταφέρετε να αποδράσετε, μην ανησυχείτε! Τα παιδιά του Escape the Room θα σας ανοίξουν την πόρτα για να βγείτε… Απλά θα φωτογραφηθείτε από την ανάποδη μεριά του τοίχου που γράφει TRAPPED! ????

Θες να παίξεις στο Escape the Room στη Λευκωσία; Κάνε κράτηση στο escapetheroom.com.cy ή στο 22 433353.

Βρες το Escape the Room στο Facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending