fbpx

3 tips για να κάνεις το σωστό καλοκαιρινό shopping!

Για την πολυαγαπημένη μας σεζόν, σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου κάποια tips για να σε ευκολύνω με το καλοκαιρινό σου shopping!

Πολλές φορές, έχεις συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σου που θέλεις να αγοράσεις και στο τέλος καταλήγεις σε κάτι εντελώς διαφορετικό! Και ύστερα νιώθεις μετανιωμένη, γιατί δεν πήρες αυτά που πραγματικά χρειαζόσουν και ήθελες.

Ως φοιτήτρια λοιπόν, αναγνωρίζω πως όλοι οι φοιτητές αυτή την περίοδο ετοιμάζουν τις λίστες τους για το καλοκαιρινό τους shopping. Έτσι κι εγώ θα ήθελα να σου πω, έτσι λίγο πιο αυστηρά, ποιοι είναι οι δικοί μου κανόνες για ένα απολαυστικό καλοκαιρινό shopping!

Let’s Start 😀

1
Όχι στο μαύρο

Πρώτο tip για το καλοκαιρινό ψώνισμα, είναι να βάλεις χρώμα στην ντουλάπα σου. Μια φράση που πάντα προσπαθώ να ακολουθώ είναι, “όχι στο μαύρο”, και ειδικά στα total black outfits. Όσο κι αν αγαπάς το μαύρο χρώμα, στόχος είναι να το αποφύγεις από το καλοκαιρινό σου shopping.

Eιδικά τώρα που θα αποκτήσεις το απίστευτο καλοκαιρινό “σοκολατοχρώμα” είναι η ευκαιρία να το δείξεις με τον σωστό τρόπο. Το πορτοκαλί, το ροζ και το γαλάζιο αναδεικνύει υπέροχα το χρώμα που με τόσο κόπο απόκτησες. Άρα στα χρωματιστά λέμε ναι!

2
Φόρεσε extreme accessories στο απλό σου outfit

Επόμενος και πιο βασικός tip είναι τα accessories. Πολλοί ξεχνάμε τα accessories, μα έλα που αυτά είναι πολύ σημαντικά. Τα καλοκαιρινά outfits μπορεί να γίνουν αρκετά simple αφού δεν θα βάλεις jacket ή σακάκι, κασκόλ και γάντια όπως θα έκανες άλλη εποχή. Κάνε το outfit σου να ξεχωρίσει φορώντας headbands, βραχιόλια και με το αγαπημένο πλέον choker.

3
Lip Colour It

Το last but not least tip, είναι η τελευταία καλοκαιρινή πινελιά για το ολοκληρωμένο summer outfit σου. Αυτή η πινελιά εννοείται πως είναι το make-up όπως γνωρίζεις πολύ καλά. Άραγε πώς το make-up θα ολοκληρώσει το σύνολο σου; Δώσε χρώμα με τις έντονες σκιές σου, ή και τα χρωματιστά lipsticks/μολύβια χειλιών.

 

P.S: Ποτέ μην ξεχνάς να φοράς την αυτοπεποίθησή σου. Αυτή θα σου δώσει την μεγαλύτερη λάμψη 🙂 

 


Διάβασε επίσης: 3+1 shorts που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending