fbpx

5 ιστοσελίδες που αγαπούν οι celebrities και είναι πολύ οικονομικές!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπώ το Instagram, ο κυριότερος όμως είναι ότι πολλές φορές ανακαλύπτω καινούρια, μοντέρνα και στυλάτα fashion brands.

Ψάχνω συνήθως brands που έχουν σχέση με ομορφιά, ρούχα και accessories.Τα περισσότερα κομμάτια είναι ιδιαίτερα και δεν τα βρίσκεις εύκολα και σε προσιτές τιμές στην εγχώρια αγορά.

Αν σου αρέσει το outfit μιας fashion blogger ή κάποιας επώνυμης, μη διστάσεις να ελέγξεις τα tags στη φωτογραφία ή στα σχόλια. Θα σε εκπλήξει το τι μπορείς να βρεις! Κάπως έτσι κι εγώ ανακάλυψα και διάλεξα τα top 5 fashion brands που λάτρεψα μέσα από το Instagram και τα οποία είναι πολύ προσιτά και μπορείς κι εσύ να παραγγείλεις!

Δες εδώ:

1
Morphe Brushes

Αν αγαπάς κι εσύ ό,τι έχει σχέση με προϊόντα ομορφιάς τότε θα λατρέψεις τα Morphe Brushes. Θα γνωρίζεις πως για να πετύχεις το τέλειο make up look, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα σύνεργα. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες celebrities χρησιμοποιούν αυτές τις σκιές και αυτά τα πινέλα!

Και αυτό που θα σε εκπλήξει είναι η τιμή τους, αφού μπορείς να βρεις brush set με 12 διαφορετικά κομμάτια με λιγότερα από 15 ευρώ. Παράγγειλε μαζί με την κολλητή σου έτσι ώστε να μοιραστείτε και το κόστος για το delivery.

Instagram: Morphe Brushes

Website: www.morphebrushes.com

2
Camelia Roma

Ίσως η αγαπημένη μου «ανακάλυψη»! Με τις Camelia Roma τσάντες κατάλαβα πόσο πολύ αγαπώ τις τσάντες σαν αξεσουάρ, γι’ αυτό άλλωστε έχω αποκτήσει 2 μέχρι σήμερα!

Κατασκευάζονται στην Ιταλία, είναι πολύ καλής ποιότητας και σε αρκετά προσιτές τιμές. Μην ξεχάσεις στην πρώτη σου παραγγελία να χρησιμοποιήσεις  την 10% έκπτωση που δίνεται στην αρχική σελίδα.

Instagram: Camelia Roma

Website: www.cameliaroma.com

3
Gina Tricot

Ένα site που έχει λίγο πολύ απ’ όλα! Μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, μιας και μπορείς να βρεις από είδη γυμναστικής μέχρι και cocktail dresses. Βέβαια μπορείς να βρεις και μεγάλη γκάμα από κοσμήματα, τσάντες, ζώνες και πολλών ειδών αξεσουάρ.

Instagram: Gina Tricot

Website: www.ginatricot.com

 

4
Minimalist Jewellery

Όπως καλά κατάλαβες, το Minimalist Jewellery αφορά κοσμήματα και συγκεκριμένα κοσμήματα σε μίνιμαλ γραμμές.

Θα βρεις κυρίως σκουλαρίκια, δακτυλίδια και βραχιόλια σε ασημί και χρυσό χρώμα, σε γεωμετρικά και σύγχρονα σχήματα, που μπορείς να τα συνδυάσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να ολοκληρώσεις το outfit σου!

Instagram: Minimalist Jewellery

Website: www.minimalistjewellery.com.au

 

5
Bikini N’ Waves

Ό,τι πιο επίκαιρο μιας και το καλοκαίρι έφτασε! Τι άλλο εκτός από μαγιό; Στο Bikini n’ Waves θα βρεις πολλά σχέδια τόσο σε bikini όσο και σε ολόσωμα μαγιό, που ικανοποιούν όλων των ειδών τα γούστα.

Σου προτείνω λοιπόν, να ακολουθήσεις το λογαριασμό του Bikini N’ Waves στο Instagram, αφού εκτός από τα φανταστικά μαγιό που έχει να σου προτείνει, μέσα από τα stories του θα βρεις και εκπτωτικούς κωδικούς!

Instagram: Bikini N’ Waves

Website: www.bikiniandwaves.com

 

Εσύ ποιο fashion brand από τα πιο πάνω θα δοκιμάσεις πρώτο;

 


Διάβασε επίσης: 5 ιστοσελίδες με ρούχα και παπούτσια
σε πολύ προσιτές τιμές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending