fbpx

Nτύθηκαν υπερήρωες για να νικήσουν σε αγώνα και τα κατάφεραν!

Η Sacachispas, ομάδα τέταρτης κατηγορίας της Αργεντινής θα αντιμετώπιζε την Arsenal de Sarandi, ομάδα πρώτης κατηγορίας στα πλαίσια του Copa Argentina.

Έπρεπε πέρα από τις δικές του δυνάμεις να αντιπαρατάξουν πολλά άλλα πράγματα για να φτάσουν στην νίκη. Αυτό που σκέφτηκαν όμως ήταν απλά κάτι το μοναδικό.

Δες τι έκαναν παρακάτω:

 

Με την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, οι παίχτες της Sacachispas φορούσαν μάσκες υπερηρώων! Μάλιστα, καλά άκουσες!

Ο Spiderman, o Superman, ο Darth Vader και τόσοι άλλοι ήρωες που σημάδεψαν τα παιδικά, και όχι μόνο, χρόνια μας αποτέλεσαν έμπνευση για την μικρή ομάδα της χώρας του ταγκό. Θεώρησαν πως έτσι θα πάρουν ένα μικρό μέρος της δύναμης τους και θα επιβληθούν του μεγάλου τους αντιπάλου.

https://www.youtube.com/watch?v=8N5y8zwOaZg

Όταν ο Julio Cesar Serrano ισοφάρισε σε 1-1 για την Sacachispas στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση κανείς δεν σκέφτηκε πως μπορεί οι μάσκες να έπαιξαν ρόλο. Όταν όμως η ομάδα τέταρτης κατηγορίας επιβλήθηκε με 8-7 στα πέναλτι της πανίσχυρης αντιπάλου της τότε δεν υπήρχε αμφιβολία οτι οι μάσκες των υπερηρώων έκαναν το θαύμα τους.

Δεν ήταν, εξάλλου, η πρώτη φορά που η Sacachispas έκανε θεαματική είσοδο σε αγώνα και πλέον όλοι περιμένουν να δουν τι θα σκεφτούν για τον αγώνα της φάσης των 32!

Εσύ τι πιστεύεις πως θα σκεφτούν την επόμενη φορά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending