fbpx

Δες τι να φορέσεις την νύχτα της αποφοίτησής σου!

Οι μέρες για την αποφοίτηση σου πλησιάζουν απειλητικά και εσύ ακόμη να βρεις το κατάλληλο φόρεμα; Μην μου αγχώνεσαι εγώ είμαι εδώ!

Σου βρήκα μερικά φορέματα για να εντυπωσιάσεις ακόμη και κάτω από την τήβεννό σου! Τα συγκεκριμένα φορέματα θα σε κάνουν να κλέψεις την παράσταση!

Δες τα εδώ:

1
Bardot midi φόρεμα

Τα bardot φορέματα είναι γεγονός! Φόρεσε αυτό το midi φόρεμα σε nude απόχρωση με τους αποκαλυπτικούς ώμους και το διακριτικό πλαϊνό σκίσιμο (για να υπάρχει ισορροπία διακριτικότητας) και ταυτόχρονα να σε κάνει ακόμα πιο sexy και εντυπωσίασε! Show your shoulders girl!

Get the dress

2
Scuba one shoulder dress

Θέλεις να ξεχωρίσεις στυλιστικά; Τότε με αυτό το scuba style ασύμμετρο φόρεμα και τον ακάλυπτο ένα ώμο σε απαλές αποχρώσεις του μπλε (αν και δε φαίνεται πολύ καλά στη φωτογραφία) σίγουρα θα το καταφέρεις ειδικά αν έχεις ήδη αποκτήσει το καλοκαιρινό σου μαύρισμα!

Get the dress

3
Lace dress

Είσαι ρομαντική, αλλά και μαυρισμένη; Τότε αυτό είναι το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα για εσένα για να αναδείξεις την ρομαντική και ταυτόχρονα την sexy πλευρά σου! Άσπρο, lace strappy φόρεμα για να κάνει αντίθεση με την μαύρο τήβεννό σου!

Get the dress

4
Black dress

Για εσένα που είσαι σαν και εμένα και δεν αποχωρίζεσαι ποτέ το μαύρο χρώμα φόρεσε strapless εφαρμοστό midi φόρεμα με βολάν. Το μαύρο χρώμα πηγαίνει και set με τον τήβεννο και αναδεικνύει εξίσου το μαύρισμά σου όπως και το άσπρο χρώμα!

Get the dress

 

Εσύ τι θα προτιμήσεις να φορέσεις κάτω από την τήβεννό σου;

Και καλό… Πτυχίο!

xoxo

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending