fbpx

5+1 trends που θα επικρατήσουν στα νύχια φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει ήδη αρχίσει κι εσύ ήδη ξεκίνησες να χρησιμοποείς τα έντονα μανικιούρ, αφού κάνουν την εμφάνιση σου πιο εντυπωσιακή τόσο στις παραλίες όσο και στις εξόδους σου.

Η περιποίηση των νυχιών είναι κάτι που όλες λατρεύουμε αφού μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφα με τον εαυτό μας. Αναρωτιέσαι ποια θα είναι τα φετινά trends του καλοκαιριού στα νύχια;

Εγώ τα έχω ψάξει και έχω βρει τα 6 επικρατέστερα nail trends για να κάνεις, έτσι ώστε να μην περάσεις απαρατήρητη!

Δες τα εδώ:

1
Halfmoon nails

Halfmoon nails ή αλλιώς μισό φεγγάρι, είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις των celebrities στα νύχια τον τελευταίο χρόνο. Αυτό το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία σου να το τολμήσεις και εσύ με τις αποχρώσεις που εσύ λατρεύεις.

2
Nude nails

Είσαι και εσύ λάτρης των γήινων χρωμάτων στα νύχια; Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να τα απολαύσεις αφού θα είναι ένα από τα trends στα νύχια που θα ακολουθήσουν αυτην την season. Νude, crème και light colours μπορούν να αναδείξουν την chic πλευρά του χαρακτήρα σου και το μαύρισμά σου ταυτόχρονα.

3
White nails

Ένα χρώμα τόσο συνηθισμένο, αλλά ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακό κάθε καλοκαίρι! Το άσπρο χρώμα μπορεί να αναδείξει το μαύρισμά σου μιας και το χρώμα σου αρχίζει να γίνεται πιο σοκολατί. Τα λευκά νύχια μπορούν να είναι πραγματικά δροσερά όταν εφαρμόζονται άψογα, και συνδυάζονται με έντονους χρωματισμούς στα ρούχα.

4
Rose gold metallic nails

Σ’ αρεσουν οι μεταλλικές πινελιές; Τότε θα λατρέψεις την νέα τάση που θα επικρατήσει αυτό το καλοκαίρι η οποία δεν είναι άλλη απο τα metallic nails και κυρίως τα rose gold metallic nails.

5
Striped nails

Τα striped nails θεωρούνται ένα απο τα πιο δημιουργικά trends αφού είναι ελεύθερη ροή και μπορείς να κάνεις ό,τι επιθυμεί το μυαλό σου. Είναι ενα trend που κυκλοφορεί από την άνοιξη και θα κυριαρχεί και αυτό το καλοκαίρι.

6
Glossy Nails

Τα glossy ή αλλιώς γυαλιστερά nails επιστρέφουν και πάλι στα top trends νυχιών. Δεν είναι λίγα τα μοντέλα που δοκίμασαν την νέα τάση κάνοντας τα νύχια τους round and oval σε αποχρώσεις του gray, orange, and mint.

 Ποιο είναι το trend που θα δοκιμάσεις εσύ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending