fbpx

5+2 must πράγματα για την τσάντα παραλίας σου!

“Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά..” Aν και πολύ παλιό τραγούδι, κάθε καλοκαίρι σίγουρα το ακούμε on repeat! Ώρες ατέλειωτες αράζεις στην παραλία με την παρέα σου και ξεχνάς οτιδήποτε χαλά τη διάθεση. Για να περάσεις όμως τέλεια πρέπει να οργανωθείς καλά πριν την εξόρμηση σου.

Το πιο σημαντικό είναι ότι σίγουρα χρειάζεσαι να φτιάξεις σωστά την beach bag σου και να πάρεις μόνο αυτά που θα σου είναι χρήσιμα.

Τσέκαρε εδώ τι πρέπει να μην ξεχάσεις:

1
Βρες την κατάλληλη τσάντα

Βρες μια τσάντα στο σωστό μέγεθος έτσι ώστε να χωρεί όλα τα πράγματα που θα πάρεις μαζί σου. Μια ψάθινη μεγάλη τσάντα είναι ότι καλύτερο, γιατί εκτός από το ότι η ψάθα είναι η ιδανικότερη για την παραλία, συνδυάζεται πανεύκολα με ότι φορέσεις.

2
Πετσέτα

Πάντα να παίρνεις 2 πετσέτες γιατί υπάρχει περίπτωση να μην βρείς ξαπλώστρα και έτσι τη μία θα την έχεις για να κάθεσαι και την άλλη να σκουπίζεσαι. Είναι πολύ in-fashion είναι οι στρογγυλές πετσέτες με παράξενα patterns. Να είσαι σίγουρη ότι θα βγάλεις τέλειες φωτογραφίες για το Instagram!

Αν από την άλλη θέλεις μια πετσέτα πιο κλασική, τότε μια μονόχρωμη θα ήταν η ιδανική για εσένα!

3
Προστασία από τον ήλιο

Σίγουρα θα χρειαστείς αντηλιακό προσώπου και σώματος, αφού θα είσαι εκτεθειμένη τόσες ώρες στον ήλιο. Ο ήλιος είναι τόσο βλαβερός το καλοκαίρι και γι’αυτό θα πρέπει να ανανεώνεις το αντηλιακό σου σίγουρα μετά από κάθε βουτιά!

4
Γυαλιά ηλίου και καπέλο

Τα γυαλιά ηλίου, αλλά κι ένα υπέροχο ψάθινο καπέλο, εκτός από το ότι σου προσφέρουν  σκια, σου δίνουν στυλ και ένα πιο καλοκαιρινό χαρακτήρα.

5
 Λαδάκι μαλλιών

Μια χτένα και ένα λαδάκι μαλλιών θα σου χρειαστεί για να ξεμπλέξεις τα μαλλιά σου. Καλύτερα φρόντισε να πάρεις μαζί σου coconut oil για να βάλεις στα μαλλιά σου μετά την παραλία για full ενυδάτωση!

6
Βιβλίο

Να έχεις μαζί σου ένα αγαπημένο σου βιβλίο ή ακόμη και περιοδικό. Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

7
Κρέμα για τσίμπημα ή κάψιμο

Καλό είναι να υπάρχει πάντα στην τσάντα σου ένα προϊόν για να αντιμετωπίσεις τυχόν τσίμπημα στη θάλασσα ή αν πάθεις κάποιο έγκαυμα από την πολύωρη έκθέση σου στον ήλιο.

 

Εσύ οργάνωσες σωστά τη δική σου beach bag; ☀

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending