fbpx

3 τρόποι να ανοίξεις τα καινούρια παπούτσια σου που σε στενεύουν!

Νομίζω όλους μας ενθουσιάζει η σκέψη των καινούριων παπουτσιών! Είτε τα αγόρασες πρόσφατα, είτε τα παράγγειλες και περιμένεις πώς και πώς να έρθουν, ένα είναι το σίγουρο! Δεν βλέπεις τη στιγμή να τα συνδυάσεις με ένα τέλειο outfit και να βγεις έξω, να δουν όλοι το καλό σου γούστο.

Όμως τι γίνεται όταν το σενάριο ανατρέπεται; Τι γίνεται όταν φοράς τα παπούτσια σου πρώτη φορά και αντιλαμβάνεσαι πως είναι μικρά σου;

Μην πανικοβάλλεσαι! Πιο κάτω σου δίνω 3 τρόπους για να “ανοίξεις” το μπροστινό μέρος των παπουτσιών σου στο σπίτι. Δοκίμασε τους και το καλό σου γούστο δεν θα πάει “χαμένο”.

Δες τους εδώ:

1
Πλαστική σακούλα

Φαντάζομαι πως νερό και μια πλαστική σακούλα έχεις στο σπίτι σου. Τέλεια, τότε γιατί δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Γεμίζεις την πλαστική σακούλα μέχρι την μέση με νερό και στην συνέχεια την βάζεις μέσα στο παπούτσι που θες να μεγαλώσεις.

Τοποθέτησε τα παπούτσια στην κατάψυξη μέχρι το νερό να γίνει πάγος και voila! Η διαστολή του νερού όταν γίνεται πάγος θα ανοίξει τα παπούτσια σου. Αν τα παπούτσια δεν έχουν μεγαλώσει όσο χρειάζεται, επανέλαβε την μέθοδο όσες φορές χρειαστεί. Πόσο πιο απλό;

2
Χοντρές κάλτσες

Νόμιζες πως οι χοντρές κάλτσες χρησιμεύουν μόνο για να κρατούν τα πόδια μας ζεστά τον χειμώνα; Σκέψου ξανά!

Φόρεσε τις πιο χοντρές σου κάλτσες και στη συνέχεια τα παπούτσια που είναι μικρά σου. Πάρε το πιστολάκι των μαλλιών και ζέστανε τα παπούτσια σου για 20-30 δευτερόλεπτα στα σημεία που θες να ανοίξουν (σε απόσταση 20 cm). Επανέλαβε την μέθοδο λίγες φορές και είσαι έτοιμη να φορέσεις τα αγαπημένα σου παπούτσια χωρίς πόνο. Τέλειο;

Για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα μπορείς να τοποθετήσεις ένα καλαπόδι στα παπούτσια σου για να διατηρήσουν το μέγεθος που πήραν.

3
Περιοδικά 

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να κόψεις σελίδες από περιοδικά, να τις τσαλακώσεις και να τους δώσεις ένα στρογγυλό σχήμα. Τοποθέτησε τις σελίδες με τέτοιο τρόπο ώστε να πιέζεται το μπροστινό μέρος του παπουτσιού.

Προσπάθησε να βάλεις όσες περισσότερες κόλλες μπορείς μέσα στο παπούτσι και θα καταλάβεις διαφορά. Δεν είναι τόσο αποτελεσματικό αυτό το tip όσο τα πιο πάνω, αλλά πάλι θα δεις διαφορά!

Εσύ πώς θα κάνεις τα παπούτσια σου να ανοίξουν; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending