fbpx

5 hairstyles για να κάνεις στην παραλία!

Είμαι σίγουρη πως δεν είναι λίγες οι φορές που κάθεσαι απεναντι από τον καθρέφτη σου και αναρωτιέσαι πώς να κάνεις τα μαλλιά σου σήμερα στην παραλία ή όταν θα πας σε κάποιο beach bar ή σε κάποιο event! 

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ μέχρι που έψαξα και βρήκα τις 5 καλύτερες hairstyles ιδέες που μπορούν να τραβήξουν τα βλέμματα.

Δες τις πιο κάτω:

1
Wavy hair

Αν έχεις ήδη wavy μαλλιά, τότε είσαι πολύ τυχερή γιατί είναι και φετός η απόλυτη τάση του καλοκαιριού. Αν πάλι όχι, και σου αρέσει..

Μπορείς να τα κάνεις από μόνη σου απλά κυμματιστά με ειδικά spray που μπορείς να βρεις σε κομμωτήρια και φαρμακεία, ή με το σωστό σίδερο μαλλιών με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις 2 διαφορετικά looks!

2
Bun hairstyles

Μάζεψε τα μαλλιά σου είτε σε ένα είτε σε δύο κοτσιδάκια και δε θα σε ενοχλούν ενώ κολυμπάς. Επίσης θα σου πρότεινα να τα αφήσεις λίγο πιο ατιμέλητα για μια πιο χαλαρή εμφάνιση.

3
Braids

Καλοκαιρινή και εύκολη τάση των μαλλιών για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μπορείς να πλέξεις είτε όλα τα μαλλιά σου είτε μόνο λίγες τούφες, αφήνωντας τα υπόλοιπα να είναι πιο wavy.

4
Headband hairstyles

Δώσε ένα πιο καλοκαιρινό στυλ στα μαλλιά σου φορώντας headband. Μάζεψε τα πίσω και πρόσθεσε ένα καλοκαιρινό headband (όπως εδώ) για να δώσεις μια πιο bohemian ύφος στο look σου!

5
Half up Half down

Το hairstyle που θα σε βολέψει όσο τίποτα άλλο όταν θα θες να αφήσεις το φυσικό σου μαλλί κάτω. Είναι πολύ γρήγορο και εύκολο για να το κάνεις και σου δίνει στυλ! Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Εσύ με ποιο hairstyle θα εντυπωσιάσεις αυτό το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending