fbpx

5 αγαπημένα hairstyles των ΄90s που επέστρεψαν και θα αγαπήσεις!

Τα trends και η μόδα συνεχώς κάνουν κύκλους και μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, όπως πάντα με την πινελιά του σήμερα! Αυτό το καλοκαίρι την τιμητική τους έχουν τα αγαπημένα μου ‘90s!

Πάντα το καλοκαίρι θέλω να κάνω διάφορα hairstyles, τα οποία είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο το οποίο σου προτείνω για να κλέβεις πάντα της εντυπώσεις.

Τα ’90s hairstyles είναι ίσως είναι από τα πιο ευκολά χτενίσματα που μπορείς να κανείς μονή σου! Είναι μοναδικά στο είδος τους και τόσο διαφορετικά. Το μεγαλύτερο προσόν αυτών των hairstyles είναι ότι μπορείς πανεύκολα να τα εντάξεις στο δικό σου προσωπικό style!

Δες εδώ αγαπημένα hairstyles από τα ΄90s:

1
Scrunchies

Ένα αξεσουάρ που σίγουρα θα υπάρχει ξεχασμένο σε ένα συρτάρι στο σπίτι σου. Mπορείς να το προσαρμόσεις στο χτένισμα σου παίρνοντας τα ή όλα τα μαλλιά σου πάνω ή τα μισά πάνω και τα μισά κάτω κι έτσι θα έχεις ένα πιο girly!

2
Space buns – Double buns

Είναι ένα τελείως κοριτσίστικο χτένισμα το οποίο έχει κερδίσει τις fashionistas σε όλο τον κόσμο. Μπορείς να κάνεις και braids μέσα στα buns σου. Τα space buns απλά βρίσκονται πιο ψηλά στο κεφάλι και ουσιαστικά είναι μια girly εκδοχή των double buns!

3
Mini buns

Αυτό το hair trend έκανε την εμφάνιση του σε όλα τα red carpet της τότε εποχής. Όσο περισσότερα κάνεις τόσο το καλύτερο! Λίγες είναι οι κοπέλες που θα τολμήσουν να πάνε κάπου με τόσα πολλά mini buns στα μαλλιά! Γι’ αυτό και η Rihanna σου δείχνει την εναλλακτική λύση του σήμερα, με πιο λίγα mini buns!

4
Accent Braids

Αυτές είναι οι “ακατάστατες” πλεξούδες, οι οποίες είναι δημοφιλείς σε όλα τα φεστιβάλ μουσικής και τα fashion shows. Είναι ένα εξαιρετικά εύκολο χτένισμα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, για να δημιουργήσεις ένα πιο bohemian look για όλες τις ώρες!

5
Hair Jewelry

Ένα πολύ μοντέρνο trend είναι οι μικροί κρίκοι, μέσα από τους οποίους περνάς τα μαλλιά σου είτε τα έχεις κάνει διάφορα κοτσιδάκια είτε τα έχεις κάνει braids.

Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις πρώτο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending