fbpx

3+1 τρόποι να φοράς τα sneakers σου με στυλ και το καλοκαίρι! (Part 2)

Μπορεί τους καλοκαιρινούς μήνες να δείχνεις μια προτίμηση σε flat σανδάλια και κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τις μέρες που θέλεις να είσαι άνετη, δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς τα sneakers σου.

Πάνινα, υφασμάτινα ή δερμάτινα, τα μοντέρνα παπούτσια της γκαρνταρόμπας σου, σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη, αφού μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και με πολλά καλοκαιρινά σου κομμάτια.

Μπορείς να προτιμήσεις ένα ζευγάρι sneakers σε λευκό χρώμα, μιας και μπορείς να το φορέσεις σε πολλά διαφορετικά σύνολα ή να κάνεις μία πιο τολμηρή επιλογή, φορώντας sneakers σε διάφορα χρώματα ή και με patterns.

Δες εδώ πώς να τα συνδυάσεις:

1
Sneakers με shorts

Ένας εύκολος και μοντέρνος συνδυασμός για κάθε στιγμή της μέρας. Πρόσθεσε μία πουκαμίσα ή ένα μακρύ top που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και δημιούργησε τα πιο stylish casual looks. Ένα καπέλο στα μαλλιά σε μπεζ απόχρωση θα ολοκληρώσει το look σου!

2
Sneakers με φόρεμα

Μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμα ή printed φορέματα και να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου sneakers. Τα total black outfits είναι πάντα μια καλή επιλογή. Αν θέλεις πιο girly εμφανίσεις επέλεξε floral φόρεμα και συνδύασε τα με τα άσπρα sneakers σου!

3
Sneakers με ζιπ κιλότ ή ολόσωμη φόρμα

Κι όμως τα δύο κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν με sneakers και το αποτέλεσμα θα είναι super stylish και μοντέρνο. Μπορείς να τα δοκιμάσεις και για ένα ξεχωριστό office look σου.

4
Sneakers με mini φούστα

Φόρεσε t-shirt, mini φούστα και sneakers και δημιούργησε τα πιο στυλάτα σύνολα για πρωί και βράδυ. Συνδύασε λεπτομέρειες που έχουν τα sneakers σου με λεπτομέρειες από το t-shirt σου!

Σου βρήκα λύση για να μην τα αποχωριστείς!
Τι λες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending