fbpx

Tα 4 ιδανικά looks για το καλοκαίρι από την Senior M·A·C Artist!

Την Τετάρτη, 14 του Ιούνη πραγματοποιήθηκε ένα από τα masterclasses της εταιρίας καλλυντικών M·A·C στο κατάστημα της Μακαρίου στην Λευκωσία, και εμείς δεν μπορούσαμε φυσικά να λείπουμε.

Το masterclass παρουσίαζε η καταπληκτική Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου η οποία είναι η Senior M·A·C Artist των Βαλκανίων. Η Αλεξάνδρα μας έδειξε τα 4 trends που θα επικρατήσουν φέτος το καλοκαίρι στις πασαρέλες και όχι μόνο, δείχνοντάς μας τα στην πράξη πάνω στην Ksenia Zaytseva.

Μάθε πληροφορίες για τα εγκαίνια του καταστήματος και την έκπτωση 20% που δικαιούσαι, στο τέλος του post!·

Δες ποια είναι αυτά τα trends που επικρατούν:

1
Real

To concept αυτού του trend είναι ότι η κάθε γυναίκα πρέπει να δείχνει όσο πιο φυσική γίνεται με ένα λαμπερό δέρμα που εκπέμπει υγεία. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με μια ελαφριά βάση στο πρόσωπο, με ένα ρουζ το οποίο θα κάνει να μάγουλα να φαίνονται αναψοκοκκινισμένα και ένα κραγιόν σε ροδακινί απόχρωση με μια πιο κρεμώδης και διάφανη υφή.

2
Wet

Αυτό το trend έχει να κάνει με το εφέ του βρεγμένου δέρματος, χωρίς αυτό όμως να φαίνεται άσχημο ή σαν ιδρωμένο. Μπορείς να πετύχεις αυτό το look με την χρήση κάποιας ιριδίζoν κρέμας για βάση στο πρόσωπο, αλλά και με το αγαπημένο σου highlighter στο τέλος του μακιγιάζ. Αυτό το look πρέπει να είναι ουδέτερο και να μην έχει χρώμα, μόνο λάμψεις.

3
Warm

Το τελευταίο trend, που είναι το warm είναι το αγαπημένο μας για το καλοκαίρι αυτό, δέρμα μαυρισμένο με bronzer σε ζεστές αποχρώσεις. Για να πετύχεις αυτό το look με το αγαπημένο σου bronzer και ένα μεγάλο πινέλο, πέρασε τις περιοχές όπου ο ήλιος θα μαύριζε το πρόσωπο σου όπως ζυγωματικά μύτη και μέτωπο.

4
Free

Όπως λέει και το όνομα, σε αυτή τη τάση του μακιγιάζ πρέπει να απελευθερώσεις τον εαυτό σου και να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει! Χρησιμοποίησε χρώματα μπλε, κίτρινα ακόμα και πορτοκαλί από eyeliner μέχρι και μάσκαρα ή στα χείλη. Απόφυγε όμως να τονίσεις και τα δύο, γι’ αυτό άφησε ή τα μάτια ή τα χείλη σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Στο τέλος του masterclass λύσαμε διάφορες απορίες με την Αλεξάνδρα, και πήραμε υπέροχα δώρα από την νέα συλλογή της MAC, fruity juicy, την οποία και ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Aν θες και εσύ να δεις την νέα συλλογή και όλα τα άλλα υπέροχα προϊόντα της MAC τότε μην χάσεις το event εγκαινίων του καταστήματος στην Μακαρίου την Παρασκευή 16 Ιουνίου, με live μουσική και εκπλήξεις και επωφελήσου με 20% στις αγορές σου!

Εσύ ποιο trend θα ακολουθήσεις για το φετινό καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending