fbpx

Τα 5 πιο stylish σκυλιά στο Instagram!

Ποιο είναι το πιο αξιολάτρευτο «πράγμα» στην ζωή μας; Αυτό που μας δίνει όλη του την αγάπη χωρίς να περιμένει κανένα αντάλλαγμα; Αυτό, που εμείς για εκείνο είμαστε όλη του η ζωή ενώ εκείνο για εμάς ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ζωής μας;

Φυσικά το λατρεμένο μας σκυλάκι! Μεγάλο ή μικρό, δεν έχει σημασία για εμάς θα είναι η αγάπη μας! Καθόλου τυχαία από πολύ παλιά οι άνθρωποι έλεγαν ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και καθόλου τυχαία εμείς του συμπεριφερόμαστε σαν να είναι πραγματικά το μικρό μας παιδάκι!

Έτσι όλο αυτό εξηγεί πλήρως από ψυχολογική -και όχι μόνο- άποψη την τάση μας συχνά να το ντύνουμε και να το μετατρέπουμε σε ένα αξιολάτρευτο ανθρωπάκι!

Δες παρακάτω τους 5 πιο stylish σκύλους του διαδικτύου

H Pam, είναι ίσως η πιο επώνυμη σκυλίτσα του Instagram. Ντύνεται σαν άνθρωπος, ξέρει από μόδα, οδηγεί και δουλεύει. Όπως μπορούμε να δούμε μέσα από το προφίλ της, ζει μια ονειρεμένη ζωή και παράλληλα δίνει συμβουλές για το πώς να ζεις την ζωή σου. Η ίδια μάλιστα, «κυκλοφορεί» και την δική της συλλογή ρούχων και αξεσουάρ.

H Maggie είναι μια αξιολάτρευτη σκυλίτσα, με γκαρνταρόμπα που θα ζηλεύαμε και εμείς! Ξέρει ακριβώς πώς να κερδίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου, αφού οι θαυμαστές της ολοένα και πληθαίνουν! Συχνά την βλέπουμε και ως πρωταγωνίστρια σε διάφορα mini clips!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Dailymail, o Bodhi – περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα mensweardog – είναι ο πιο πλούσιος σκύλος στον κόσμο! Καθόλου τυχαία, αφού κάνει καριέρα ως μοντέλο, εκπροσωπεί την τελευταία λέξη της μόδας για τους άντρες και πολύ συχνά ποζάρει για τις διαφημιστικές καμπάνιες επώνυμων οίκων μόδας.

Σύμφωνα με αρκετές πηγές η Trotterpup είναι τόσο δημοφιλής στο Σαν Φρανσίσκο που οι άνθρωποι τον αναγνωρίζουν στον δρόμο και προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της!

H Lil είναι σίγουρα ένα από τα πιο καλομαθημένα Chihuahua του κόσμου μιας και μαμά της είναι, η Paris Hilton! Ιδιαίτερα μικροσκοπική και ναζιάρα, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια θαυμασμού και για χάρη της έχει σπαταληθεί αρκετό μελάνι!

Είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι οι εν λόγω σκύλοι είναι πραγματικά αξιολάτρευτοι! Τόσο γοητευτικοί που μοιάζουν ψεύτικοι! Φυσικά, είμαι βέβαιη ότι γνωρίζεις πως οι στυλάτοι σκύλοι δεν βρίσκονται αποκλειστικά στο Instagram αλλά κυρίως στους δρόμους! Γιατί πολύ απλά τα δικά μας σκυλάκια δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απολύτως από τις dives του Instagram!

Εσύ ποιο σκυλάκι θα ακολουθήσεις στο Instagram;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending