fbpx

5+1 απαραίτητα καλλυντικά για το νεσεσέρ σου το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ είμαι σίγουρη ότι νιώθεις το ίδιο ενθουσιασμένη κάθε φορά! Θέλεις να ανανεωθείς και έχεις μια έντονη επιθυμία να πας για ψώνια! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Χρειάζεσαι ανανέωση στα ρούχα σου, στα αξεσουάρ και εννοείται στα καλλυντικά σου!

Αρχικά με ρούχα και αξεσουάρ συμβιβάζεσαι και λίγο με τα περσινά! Αλλά δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο και με τα καλλυντικά σου! Κάθε καλοκαίρι ψάχνεις τα τέλεια προϊόντα που θα σε συντροφεύουν στις διακοπές σου και θα σου χαρίσουν το ιδανικό bronze look για τις εξόδους σου!

Ηλιοκαμένη επιδερμίδα, καφέ μάτια, έντονη μάσκαρα, nude φυσικά χείλη που κάνουν αντίθεση με το δέρμα σου και εννοείται γυαλάδες, είναι το αποτέλεσμα που θέλεις για να δείχνεις κομψή και sexy το καλοκαίρι!

Δοκιμάζοντας τα προϊόντα της συλλογής Bronze Goddess Makeup & Fragrance της Estée Lauder, συνειδητοποίησα πως βρήκα ό,τι χρειαζόμουν για το καλοκαίρι! Η συσκευασία, η ποιότητα και η μυρωδιά των καλλυντικών είναι τόσο εκπληκτική που δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε διακοπές!

Αρχικά κατενθουσιάστηκα με το Bronze Powder, το οποίο είναι matte και oil-free γι’ αυτό και είναι το ιδανικό για εμένα που έχω λιπαρό δέρμα! Με βοηθά να πετυχώ τη φυσική ηλιοκαμένη απόχρωση, που θέλει να έχει η κάθε γυναίκα το καλοκαίρι! Το συγκεκριμένο προϊόν το λάτρεψα τόσο πολύ που το απλώνω εννοείται στον λαιμό μου, αλλά και στους ώμους μου για να φαίνεται ομοιόμορφο το αποτέλεσμα!

Εννοείται ότι δεν μπορώ να αποχωριστώ με τίποτα την Summer Look Palette, αφού έχει τις 3 αποχρώσεις σκιών που συνηθίζω να βάζω στα μάτια μου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού – και όχι μόνο!

Extra tip που ακολουθώ: Τις περισσότερες φορές απλώνω λίγη μπεζ σκιά στο κινητό μου βλέφαρο. Αν όμως θέλω να δώσω ένταση στα μάτια μου και να τα κάνω να φαίνονται μεγαλύτερα τότε στην άκρη του ματιού μου θα χρησιμοποιήσω την καφέ σκιά από την παλέτα!

Τελειώνω το μακιγιάζ των ματιών μου με την καταπληκτική Sumptuous Extreme Waterproof Lash Multiplying Volume Mascara. Είναι και αυτή η μάσκαρα τόσο τέλεια όσο και οι υπόλοιπες της Estée Lauder, τις οποίες τις έχω όλες δοκιμασμένες! Μόνο που αυτή είναι ακόμα καλύτερη! Μπορείς να τη βάλεις και στην θάλασσα, αφού είναι αδιάβροχη! Ειλικρινά κάνει τις βλεφαρίδες απίστευτα μακριές δίνοντάς τους όγκο!

Ολοκληρώνω το look μου βάζοντας Illuminating Powder Gelée, το απίθανο αυτό highlighter το οποίο δίνει μια καλοκαιρινή λάμψη, και ένα φυσικό αψεγάδιαστο make-up look! Ταιριάζει απίστευτα χρωματικά με το Bronze Powder και θα το δεις κι εσύ στο τελικό αποτέλεσμα.

Δε θα μπορούσα να μην βάλω το Summer Lip Glow για να έχω την πιο τέλεια απόχρωση στα χείλη μου για το καλοκαίρι! Οι δύο συγκεκριμένες αποχρώσεις (Nude και Sun Blush) τώρα το καλοκαίρι κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη!

Βάλε ελάχιστο από το άρωμα Eau Fraîche Skinscent και θα τους παρασύρεις όλους με τη μυρωδιά σου!

Δες το πιο κάτω βίντεο και θα δεις πόσο εύκολο είναι να κάνεις bronze make-up look για το καλοκαίρι: 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending