fbpx

5 καταστάσεις που θα καταλάβουν μόνο όσοι έχουν παράξενα ονόματα!

Μήπως σε λένε: Αμέλια, Γιολάντα, Δόμνα, Δούκισσα, Ελβίρα, Έρρικα, Ρόζα ή Φαίδρα; Ή μήπως σε λένε Δομήνικο, Απόλλωνα, Εφραίμ, Λυκούργο, Όμηρο ή Σολομών;

Αν ναι, τότε σίγουρα θα καταλάβεις τις πιο κάτω καταστάσεις που συμβαίνουν σε όσους έχουν παράξενα ονόματα.

Αν πάλι δεν έχεις κάποιο περίεργο όνομα, καλό θα ήταν να γνωρίζεις τις πιο κάτω καταστάσεις, γιατί κάπου, κάποτε στη ζωή σου, κάποιο άτομο με ασυνήθιστο όνομα θα τύχει να γνωρίσεις!

Δες πιο κάτω ποιες είναι αυτές οι καταστάσεις:

 

1
“Μα υπάρχει έτσι όνομα;”

Ας υποθέσουμε πως σε λένε Κέλλυ. Ένα αρκετά παράξενο όνομα, που τουλάχιστον εγώ δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσω (αν και κάπου εκεί έξω είστε πολλές).

Πρώτη αντίδραση κάποιου που σε γνωρίζει είναι Ουάου, μα υπάρχει έτσι όνομα;” Ε ναι ρε φίλε μου, για να με λαλούν έτσι, σημαίνει υπάρχει!

Και μετά συνεχίζουν:Μα πόθεν φκαίνει; Που το Κατερίνα; Όι όι! Που τοοοο… Εεε εν ξέρω πε μου.” Τζιαι ξεκινούν να κάμνουν άκυρες υποθέσεις από πού βγαίνει το όνομά σου. (Και για να μην μείνεις με την απορία, το Κέλλυ είναι από το Ευαγγελία).

2
“Άμαααν, έτσι εν να σε λαλώ!”

Αφού τελειώσουν οι εικασίες για το ποιο είναι το όνομά σου, ξεκινά το γνωστό σε όσους έχουν παράξενα (ή κάπως αλλαγμένα ονόματα από το αρχικό) ονόματα: “Μα τι ωραίο όνομα, έτσι θα σε λαλώ!”

Και ενώ εσύ πολύ απλά θα ήθελες να πεις, “σταμάτα please, εν μου αρέσκει,” τελικά εν λαλείς τίποτε, γιατί που τις πολλές φορές που το άκουσες απλά βαρκέσαι να απαντήσεις πίσω.

3
“Μα καλά γιατί σε λαλούν έτσι τζιαι όι έτσι;”

Και οι απορίες συνεχίζουν να πέφτουν βροχή.

Για παράδειγμα, όταν ο άλλος ανακαλύψει ότι το Πόπη εν που το Καλλιόπη, σίγουρα θα σε ρωτήσει: “Ε καλά γιατί εν σε φωνάζουν Καλλιόπη;” και κυρίως οι πιο μεγάλοι σε ηλικία, οι γιαγούλες ας πούμε που είναι πιο παραδοσιακές.

Σε έτσι περιπτώσεις να τους λαλείς “Εν ξέρω, εσένα γιατί εν σε λαλούν Ρίκκο που το Αντρίκκο (για παράδειγμα);” Και κάπως έτσι θα τους “κλείσεις” το στόμα. 😉

4
Σχεδόν ούλλοι γράφουν το όνομά σου λάθος

Ονόματα που δεν είναι και τόσο γνωστά, συχνά γράφονται λανθασμένα. Για παράδειγμα το Φρειδερίκη, όπως και άλλα παράξενα ονόματα, λίγοι εν όσοι θα το κουτσσίσουν σωστά που την πρώτη.

Φαντάζουμε τις Φρειδερίκες να ανοίγουν ευχετήριες κάρτες και να βλέπουν το όνομα τους “δολοφονημένο”.

Δηλαδή: “Αγαπημένη μας Φριδαιρήκη σου ευχόμαστε…” Και εσύ εν τω μεταξύ δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Να γελάσεις ή να νευριάσεις

5
Τα παρατσούκλια δίνουν και παίρνουν

Ένα παράξενο όνομα δίνει τη χαρά στους φίλους σου να δημιουργήσουν παρατσούκλια για το όνομά σου.

Σε αυτή την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσω την προσωπική μου εμπειρία. Το όνομα μου είναι Ντόρις, αλλά οι φίλοι μου με φωνάζουν οτιδήποτε άλλο εκτός από Ντόρις.

Για παράδειγμα:

  • Ντόρα (ναι η εξερευνήτρια),
  • Ντορέττα,
  • Ντορίτα,
  • Ντορούλλα,
  • Ντοράκι,
  • Ντολόρες,
  • Ντοθράκι (ναι από Game of Thrones),
  • Dory (ναι του Nemo)…

Τζιαι αν συνεχίσω εν να βαρεθείς. Εν με πειράζει όμως, πλέον ανταποκρίνουμε σε ούλλα. 🙂

Αν έχεις κι εσύ παράξενο όνομα, μάλλον θα βρέθηκες σε παρόμοιες καταστάσεις. Σωστά; 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending