fbpx

Τι θα γινόταν αν γυριζόταν το Baywatch στην… Κύπρο;

Baywatch, σταθερή αξία του καλοκαιριού (για κάποιους από εμάς). Ανάμεσα στις πολλές επαναλήψεις στην τηλεόραση επικρατούσε και το Baywatch (συν την νέα ταινία που κυκλοφόρησε).

Τα χαρακτηριστικά κόκκινα μαγιό, το slow motion τροχαδάκι στην παραλία και οι καλήγραμμοι ναυαγοσώστες έδωσαν μια γκλαμουριά στο επάγγελμα.

Πιάσε τώρα αυτή τη γκλαμουριά, και πρόσθεσέ την στην… κυπριακή κοινωνία.

Baywatch 2.0: Cyprus (πώς ήταν το Baywatch Hawaii; Ε καμία σχέση!) – Ας το φανταστούμε:

 

1
Κάμε εικόνα το κυπριακό σκηνικό σε κυπριακή παραλία

Μουσική να παίζει από πίσω, κόσμος, παιδάκια, ρακέττες… Με λίγα λόγια, φαντάστου όλα όσα γίνονται κάθε φορά που πάεις θάλασσα.

Κάποιοι εν να έρτουν με τραπεζάκια, καρέκλες, παγωνιέρες με αναψυκτικά, χυμούς, σάντουιτς – με φραντζόλα άσπρη, τη μεγάλη– κανένα φρούτο… Αφού κάμνουμε και διατροφή (τάχα).

2
Τα κόκκινα μαγιό των ναυαγοσωστών!

Οκ, και τώρα φαντάσου στο βάθος έναν με κόκκινο μαγιό να περπατά στην παραλία με τουπέ αστυνόμου της CIA, γυαλί τελευταία λέξη της μόδας (της μόδας του 2003) ενώ παίζει και το μάτι του ποτζιεί-ποδά.

Από πίσω του μια κοπέλα να τον κοιτάζει με ύφος: “εν να σου το φκάλω εγώ τζιείνο το ματούι“, επίσης κοκκινοφορούσα, να περπατά καμαρωτά σαν μια άλλη Pamela Andersson (λέμε τώρα).

3
Στην άλλη άκρη της παραλίας η υπόλοιπη ομάδα των ατρόμιτων Baywatchers

Ο ένας να κοιμάται στο σπιτάκι του ναυαγοσώστη, ενώ οι άλλοι δυο παίζουν… τάβλι!

Αφού, εν έσσιει τίποτε σήμερα κουμπάρε! Ε, βέβαια, έχεις δίκαιο. Τι να κάμεις… Όι πως η δουλειά σου είναι να έχεις έννοια να μεν πνιγεί κανένας…

4
Τι γίνεται αν ξεκινήσει να πνίεται κάποιο πλάσμα;

Πες πως πνίγεσαι, δεν ξέρεις κολύμπι, ξέχασες και τα μπρατσάκια σπίτι, μπλέξιμο μεγάλο. Φωνάζεις εσύ βοήθεια, πνίγομαι, παναγίες και τα σχετικά. Καμία ανταπόκριση.

Σε εντοπίζει ένας τυχαίος λουόμενος, σε αρπάζει, σε βγάζει στην άμμο. Εμαζεύτηκε κόσμος γυρώ σου και τότε ακούγεται ένα, “Ου, Χριστός, βούρα τζιαι κάποιος επνίηκε“. (Μιλούμε για επαγγελματίες!)

Εσύ να νομίζεις ότι θα πεθάνεις, να κουντά τον κόσμο ο (και καλά) γόης ναυαγοσώστης, σε βλέπει…

Και ξεκινά ο κόσμος να φωνάζει: “Είσαστε τέλια άχρηστοι ούλλοι δαμέσα!” και γενικά να επικρατεί χάος.

Άνοιξε τα ματάκια σου τώρα. Πώς θα σου φαινόταν το κυπριακό version; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending