fbpx

Ήξερες γιατί οι super ήρωες φοράνε το… εσώρουχό τους πάνω από τη στολή τους;

Σίγουρα θα έχεις προσέξει κι εσύ αυτή την “παράξενη” συνήθεια που έχουν αρκετοί super ήρωες που έχουμε αγαπήσει μέσα από τις ταινίες τους.

Αναρωτήθηκες όμως ποτέ γιατί οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνηθίζουν να φοράνε το εσώρουχό τους πάνω από τη στολή τους;

Αν όχι, ευκαιρία να μάθεις τον πραγματικό (και επικρατέστερο) λόγο που το κάνουν αυτό, που ψάξαμε και βρήκαμε για ‘σένα.

Δες πιο κάτω:

1
Πρώτος λόγος (που προφανώς δεν ισχύει)

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι super ήρωες δεν έμαθαν ποτέ ότι τα εσώρουχα πρέπει να τα φοράμε μέσα από τα κανονικά ρούχα.

Αυτό λόγω του ότι έμειναν από πολύ μικρή ηλικία ορφανοί από τους γονείς τους.

2
Δεύτερος λόγος (και ο επικρατέστερος)

Ο Τζούλιους Σουόρτζ, αρχισυντάκτης των DC Comics, που επέβλεπε τη δημιουργία του Superman, αποκάλυψε ότι οι στολές των πρώτων super ηρώων ήταν βασισμένες στα κοστούμια που φορούσαν οι ακροβάτες και οι παλαιστές του τσίρκου.

Και ο λόγος ήταν προφανής: οι super ήρωες εκτελούσαν εντυπωσιακές σωματικές ασκήσεις αντίστοιχες με αυτές των ακροβατών και παλαιστών, κι έτσι υιοθέτησαν τον τρόπο ντυσίματός τους.

Βέβαια, οι παλαιστές και οι ακροβάτες, σε σχέση με του σημερινούς super ήρωες, δεν φορούσαν στ’ αλήθεια τα εσώρουχά τους πάνω από τη στολή τους, αλλά στενά σορτσάκια, με σκοπό να προστατεύουν τα “ευαίσθητα” σημεία τους από τυχόν τραυματισμούς.

Τώρα έμαθες τον πραγματικό λόγο που οι  super ήρωες  έχουν αυτή την “παράξενη” συνήθεια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending