fbpx

3 τρόποι να φορέσεις το λευκό σου παντελόνι το καλοκαίρι!

Το λευκό παντελόνι είναι ένα ρούχο που επιλέγουν να φορέσουν αρκετοί άντρες και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δεν είναι τόσο βολικό όσο ενα τζιν παντελόνι, αλλά το λευκό πάντα τραβάει τα βλέμματα και κυρίως σε κάνει να νιώθεις πιο εντυπωσιακός, φτάνει να το συνδυάσεις σωστά! Η αλήθεια να λέγεται δεν έχει και ιδιαιτερη δυσκολία να δημιουργήσεις outfit με το άσπρο παντελόνι αφού χρώματα όπως το μαύρο και το άσπρο μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα!

Δες 3 τρόπους για να συνδυάσεις το άσπρο παντελόνι σου: 

1
Chrisis

Total white, είναι μια μοντέρνα και γεμάτη στυλ εμφάνιση. Δεν έχεις να προσέξεις ιδιαίτερα κάτι σε αυτό το outfit. Πρόσθεσε το ρολόι σου, γύρισε τα ρεβέρ και είσαι έτοιμος!

Μην πέσεις στην παγίδα και να να συνδυάσεις λευκό τζιν με λευκό πουκάμισο για τις επίσημες σου εμφανίσεις και σακάκι. Είναι ένας ξεπερασμένος συνδυασμός και δε θα σε κολακεύσει και πολύ!

Get the look:

  T-Shirt 

Trousers

Espadrilles

2
Costas

Μια άλλη πολύ μοντέρνα επιλογή είναι να συνδυάσεις το λευκό σου παντέλονι με ένα καλοκαιρινό πουκάμισο. Συγκεκριμένα εγώ σου προτείνω το χακί χρώμα, μιας και είναι ανάμεσα στα must χρώματα κάθε καλοκαιριού. Συνδύασέ το με τις καλοκαιρινές σου espadrilles είσαι πανέτοιμος να ξεχωρίσεις για τα καλοκαιρινά events.

Get the look:

          Shirt (παρόμοιο)

Trousers

Espadrilles

3
Constantinos

Για ‘σένα που προτιμάς ένα πιο casual outfit με βάση το λευκό παντελόνι, σου προτείνω να το συνδυάσεις με ανοιχτόχρωμα tops. Μην επιλέξεις κάτι σε σκούρο χρωμα γιατί θα έχεις μια έντονη αντίθεση και θα κάνεις το outfit σου πιο επίσημο.

Get the look:

  T-Shirt 

Trousers

Espadrilles

Εσύ με ποιο τρόπο θα φορούσες το άσπρο παντελόνι σου; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending