fbpx

Mad VMA 2017: Oι 5 εμφανίσεις που ξεχώρισα από το κόκκινο χαλί!

Η 14η απονομή των Mad VMA ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στο Kλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (TAW KWON DO). Και όπως κάθε χρονιά εκλεκτοί καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν τους με απίστευτα live performances, ντουέτα και guest εμφανίσεις!

Και εννοείται πως από μια τέτοια απονομή δε θα μπορουσε να λείπει η γκλαμουριά και το κόκκινο χαλί! Φέτος είδαμε αρκετά υπερβολικά outfits, με leopard prints και όχι μόνο, και δεν ξέρω γιατί. Είδαμε πιο έξαλλα μακιγιάζ, υπερβολικά “sexy” ρούχα που είναι ξεπερασμένο νομίζω.

Υπήρξαν κάποιες εμφανίσεις όμως που ξεχώρισα:

1
Έβελυν Καζαντζόγλου

Το κορίτσι μας (έτσι θα την αποκαλώ πλέον) ξεχώρισε με το outfit της για ακόμα μια φορά! Επέλεξε ένα two pieces σύνολο, δημιουργία του Βασίλη Ζούλια, μπλε custom made γόβες από Sante εννοείται, και τσάντα Miu Miu. Το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους και το hairstyle της αναδείκνυαν τη φυσική ομορφιά της!

2
Aναστάσιος Ράμμος

Ένα total black outfit από τον Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος ξεχώρισε όπως και κάθε φορά άλλωστε! Τα colored sunnies του τα οποία είναι ό,τι πιο in αυτή την περίοδο “έσπασαν” τη μονοτονία του μαύρου. Μου άρεσε που έβαλε μέσα από τα παπούτσια του κάλτσες με comics, και έκανε κάπως πιο “casual” το outfit του!

3
Demy

Η λατρεμένη μου Demy επέλεξε ένα floral φόρεμα του οίκου Balenciaga με σκίσιμο που φτάνει μέχρι πάνω, με custom – made ροζ μπότες από Tsakiris Malas. Στο μακιγιάζ έπαιξε με φυσικούς τόνους στα χρώματα και με αρκετές γυαλάδες στα ζυγωματικά. Το μαλλί της ήταν πολύ φυσικό και αυτό “εξισορροπούσε” με το υπόλοιπο look της!

4
Stan

Με κέρδισε ο συγκεκριμένος συνδυασμός που έκανε ο Stan με γκρίζο παντελόνι που έχει “τσάκιση” μπροστά με άσπρα sneakers και άσπρο μπλουζάκι. Δημιούργησε μια πιο επίσημη εκδοχή του street style η οποία μου άρεσε πολύ!

5
Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα σε ένα εντελώς διαφορετικό look από αυτά που την είχαμε συνηθίσει! Εμφανίστηκε με κοντό αγορίστικο μαλλί, το οποίο είπαν ότι εμπνεύστηκε από την εμφάνιση της Katy Perry το 2015 στο Met Gala. Το outfit της ήταν τέλειο και αυτό ήταν αναμενόμενο μιας και το υπογράφουν οι Mi-Ro. Όσο για τα μαλλιά, θεωρώ ότι τα πιο μακριά της πάνε περισσότερο, και το ξέρει και η ίδια, απλώς της αρέσει να πειραματίζεται με το στυλ της!

Εσένα ποιο outfit σου άρεσε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending