fbpx

5 πράγματα που κάνουμε ΟΛΟΙ δημόσια αλλά δεν παραδεχόμαστε!

Πολλές φορές πιάνουμε τον εαυτό μας να κάνει κάτι ανόητο ή αστείο. Μόλις το αντιληφθούμε προσπαθούμε να το παίξουμε “άνετοι” και κυρίως, να ελέγξουμε γύρω μας αν μας έχει δει κάποιος!

Οι πιο πολλοί θέλουν να “κρύψουν” τις ιδιορρυθμίες τους, χωρίς να καταλάβουν ότι αυτές ίσως να είναι κοινές με άλλους.

Τις περισσότερος φορές αυτό γίνεται λόγω φόβου για ενδεχόμενη κοροϊδία! Τι θα γίνει όμως αν μαζευτούμε όλοι εμείς και αποκαλύψουμε όλα αυτά που κάνουμε;

Πάμε να τα δούμε:

 

1
Αγαπημένο τραγούδι στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου

Καθώς οδηγάς μια χαρά… Μπαίνει το αγαπημένο σου τραγούδι στο ραδιόφωνο! Τότε εσύ, σταματάς να τηρείς τους κανόνες οδικής ασφάλειας και νιώθεις ότι… πρωταγωνιστείς στο τραγούδι!

Οι γύρω σε κοιτάζουν περίεργα και όταν τελικά εσυ το συνειδητοποιείς… προσπαθείς να το παίξεις “φυσιολογικά” και ότι δεν συμβαίνει κάτι!

Άσχετα που πριν 2 λεπτά ετσιριλούσες, έβγαζες βίντεο και προσπαθούσες να χορέψεις με τη ζώνη ασφαλείας!

2
 Το ψεύτικο γέλιο

Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε νυχτερινές εξόδους με μουσική, σπάνια ακούεις που την πρώτη αυτό που θέλει να σου πει κάποιος!

Ρωτάς μια φόρα “Τι;” δεν καταλαβαίνεις, λες και 2η φορά “Δεν ακούω“… Ε τότε στην 3η αναγκάζεσαι να χαμογελάσεις, ελπίζοντας ότι ο συνομιλητής σου δεν σου είπε κάτι που να χρειάζεται απάντηση.

Ακόμα και όταν δεις κάποιο στο δρόμο και σκέφτεσαι αν θα τον χαιρετήσεις, παίρνεις το ίδιο ύφος!

3
Προσπαθείς να δείχνεις αθώος όταν βγαίνεις από το κατάστημα που δεν αγόρασες κάτι

Όταν πας σε ένα κατάστημα, αλλά δεν βρίσκεις κάτι που να σου αρέσει για να αγοράσεις και όταν φεύγεις νομίζεις πως σε βλέπουν όλοι ύποπτα! Εσύ παίξ’ το αθώος!

Το καλύτερο όμως είναι όταν σου αρέσει κάτι πολύ και μόλις ρωτήσεις πόσα κοστίζει και είναι αρκετά ακριβό, υποκρίνεσαι ότι τελικά δεν είναι σίγουρος αν σου αρέσει μπροστά στην πωλήτρια.

4
Κάνεις ότι μιλάς στο κινητό

Όταν είσαι σε ένα δημόσιο χώρο μόνος σου και νιώθεις άβολα, σίγουρα θα προσποιήθηκες και εσύ ότι μιλάς με κάποιον στο τηλέφωνο!

Ή ποιο συγκεκριμένα, μόλις δεις κάποιον που δεν θέλεις να χαιρετήσεις ή κάποιον γνωστό που έγινε άγνωστος για διάφορους λόγους, τότε σίγουρα το κάνεις!

5
Οι συζητήσεις από τα διπλανά τραπεζάκια στις καφετέριες

Πόσες φορές έχουμε καθίσει με την παρέα μας σε μια καφετέρια, δεν έχουμε κάτι να πούμε και ξαφνικά ξεκινούμε να σχολιάζουμε αυτά που λένε οι δίπλα;

Αρχίζουμε να έχουμε άποψη για τα θέματα των άλλων και να τα σχολιάζουμε προσεχτικά μην μας ακούσουν.

Ή όταν μιλούν για κάποιο θέμα που εμείς το θεωρούμε αστείο, και προσπαθούμε να συκρατήσουμε τα γέλια μας και να μην καταλάβουν ότι γελούμε γι’ αυτούς… Το έκανες κι εσύ;

Εσύ θα παραδεχτείς πόσα από αυτά κάνεις;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending