fbpx

5 τρόποι για να φορέσεις το ολόσωμο μαγιό εκτός παραλίας!

Είναι υπέροχο όταν τα ρούχα από μονά τους σε προκαλούν να τα φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ειδικά όταν ένα από αυτά είναι το ολόσωμο μαγιό σου!

Υπάρχουν ολόσωμα μαγιό με σλόγκαν πάνω, με prints σε διάφορα χρώματα και σχέδια! Σίγουρα σου πέρασε από το μυαλό κάποια στιγμή να αντικαταστήσεις το t-shirt σου φορώντας το ολόσωμο μαγιό σου και εκτός παραλίας.

Γι’ αυτό κι εγώ σου προτείνω πώς να πετύχεις ένα τέλειο street look με το ολόσωμο μαγιό σου!

Δες εδώ:

1
Ολόσωμο με shorts

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους είναι να το συνδυάσεις με τα άσπρα σου sneakers και shorts. Μπορείς επίσης να προσθέσεις ένα απλό kimono ώστε να γίνει πιο “ολοκληρωμένο” το look σου.

2
Island look

Φόρεσε την καλοκαιρινή midi φούστα σου με διάφορα prints και από μέσα το μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό σου. Πρόσθεσε μικρά διακριτικά αξεσουάρ για ένα πιο girly αποτέλεσμα.

3
Casual look

Δημιούργησε ένα πολύ sexy αποτέλεσμα φορώντας τις denim culottes σου με μια ζώνη στην μέση, για να τονίζει τη μέση σου!

4
Φούστα με ολόσωμο

Δημιούργησε ένα εξαιρετικό look, φορώντας την άσπρη denim “mini” φούστα μαζί με ένα floral ολόσωμο μαγιό, ψάθινο καπέλο και γυαλιά ήλιου.

5
Elegance look 

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ εντυπωσιακό outfit, το οποίο μπορείς να το φορέσεις και για πιο βραδινές σου εμφάνισεις. Βάλε την ασύμμετρη φούστα σου σε απόχρωση που σου ταιριάζει με το ολόσωμο μαγιό σου προσθέτοντας μια μικρή χιαστή τσάντα.

Εσύ με ποιο τρόπο θα επέλεγες να φορέσεις το ολόσωμο μαγιό σου στη βόλτα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending