fbpx

Αυτοί είναι λόγοι που αξίζει να υιοθετήσεις κι εσύ ένα αδέσποτο ζώο!

Αδέσποτα. Μία λέξη και χιλιάδες εικόνες μπορούν να περάσουν από το μυαλό σου!

Εικόνες με σκυλάκια που ψάχνουν πέρα-δώθε να βρουν λίγο φαγητό. Εικόνες με σκοτωμένα γατάκια –ως επί το πλείστον– αφού δεν πρόλαβαν να διασταυρώσουν τον δρόμο.

taxydromos.gr

Εικόνες με αδέσποτα που αν τα κοιτάξεις στα μάτια βλέπεις μια βαθιά θλίψη και μεγάλη ανάγκη να αγαπηθούν. Να βρουν μια οικογένεια που να τα αγαπά και να τα φροντίζει.

Πολλοί δεν τολμούν να υιοθετήσουν κάποιο αδέσποτο. Tελικά ποιοι είναι οι λόγοι που αξίζει να υιοθετήσεις ένα;

 

1
Σώζεις μία ζωή

Εάν υιοθετήσεις ένα αδέσποτο, σώζεις μία ζωή η οποία συνήθιζε να περιπλανιέται στους δρόμους χωρίς φαγητό, νερό και πάνω απ’ όλα χωρίς αγάπη.

Μία ζωούλα που έχει μάθει να παλεύει μέρα με τη μέρα για να βρει κάτι να φάει (αν βρει!) και να επιβιώσει μέσα στο κρύο ή στη ζέστη, θα έχει ένα σπίτι να μπορεί να κοιμηθεί άνετα, φαγητό, νερό και φροντίδα!

2
Δίνεις αγάπη

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να δίνεις αγάπη!

Με την φροντίδα που θα προσφέρεις σε αυτά τα μικρά πλασματάκια, θα νιώθεις πως τους δίνεις αγάπη και πίστεψέ με δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Πλημμυρίζει η καρδιά σου από ευτυχία και αγαλλίαση.

3
Συντροφιά

Θα σου κάνει συντροφιά από τις όμορφες και γεμάτες γέλια στιγμές, μέχρι και τις στιγμές που θα κλαις και θα ψάχνεις κάποιον δίπλα σου.

Θα είναι ένας πιστός φίλος στο πλάι σου και θα σε απολαμβάνει σε κάθε στιγμή, όποια κι αν είναι αυτή!

4
Θα εκτιμάται η προσπάθεια, η φροντίδα και η αφοσίωση σου!

Όταν προσφέρεις σε ένα κατοικίδιο, το φροντίζεις και του δίνεις όλα όσα χρειάζεται, αυτό πάντα σου δείχνει ευγνωμοσύνη.

Θα σε προστατέψει όταν το χρειάζεσαι, θα σου χαμογελάσει όταν είσαι λυπημένος και το πιο σημαντικό θα είναι πάντα εκεί για ‘σένα!

5
Θα αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου!

Αυτό από μόνο του μπορεί να σε φοβίζει σαν έκφραση. Όμως δεν είναι καθόλου κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείς, αφού ένα αδέσποτο μόνο ευχάριστα μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!

Θα σου κάνει παρέα στις περισσότερες βόλτες σου, θα σε προστατεύει, θα τρώτε μαζί, θα κάνετε παρέα μαζί και θα αποτελεί ένα μοναδικά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου!

6
Δεύτερη ευκαιρία

Εσύ τι πιστεύεις; Δεν αξίζουμε όλοι μία δεύτερη ευκαιρία; Πιστεύω όλοι έχουμε κάνει λάθη σε αυτή τη ζωή και αξίζουμε μία δεύτερη ευκαιρία.

Αυτά τα μικρά πλασματάκια όμως;

Που δεν έχουν κάνει κάτι λάθος στη ζωή τους και από τη στιγμή που γεννήθηκαν περιπλανιόνται στους δρόμους, με κίνδυνο τη ζωή τους και ψάχνονται μέρα-νύχτα να βρουν λίγο νερό και φαγητό;

Δεν αξίζουν ένα ζεστό σπίτι, μία αγκαλιά και ανθρώπους που να τα σέβονται και να τα φροντίζουν;

Εσύ τι θα κάνεις; Θα δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending