fbpx

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις νέα σειρά; Δες 5+1 σειρές που πρέπει να παρακολουθήσεις!

Πολλοί φοιτητές από εμάς τώρα το καλοκαίρι, παρόλο που βρίσκουμε δουλειά για να περνούμε την ώρα μας, ψάχνουμε και κάτι για να γεμίζουμε τον ελεύθερο μας χρόνο.

Το χρόνο τον οποίο δεν βρισκόμαστε ούτε στη δουλειά, ούτε στη θάλασσα, ούτε στα café, αλλά ούτε και στα clubs!

Λύση στο πρόβλημα αυτό έρχονται να δώσουν οι σειρές! Σειρές οι οποίες θα μας κρατήσουν συντροφιά στον ελεύθερο μας χρόνο, αλλά και θα μας κρατήσουν και σε αγωνία – έτσι για να έχει λίγο action η υπόθεση!

Παρακάτω σου προτείνω 5+1 σειρές που πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις (αν δεν τις είδες ήδη)!

 

1
Prison Break

O Michael Scofield θυσιάζει την ελευθερία του μπαίνοντας στη φυλακή για να σώσει τον αδελφό του Lincoln Burrows, ο οποίος κατηγορείται άδικα για την δολοφονία του αδελφού του αντιπροέδρου.

Ο Lincoln έχει καταδικαστεί σε θανατική ποινή και έτσι αποστολή του Michael είναι η απόδραση και των 2 από την φυλακή πριν την καθορισμένη εκτέλεση του αδελφού του.

Η σειρά αυτή έχει αξιολογηθεί από τους κριτές σειρών και ταινιών με 8,5/10 αστέρια.

2
Game of Thrones

Εννέα ευγενείς οικογένειες αγωνίζονται για να κερδίσουν τον έλεγχο της μυθικής γης του Westros και να κατακτήσουν τον σιδερένιο θρόνο. Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του θρόνου μπαίνει και ένα στρατιωτικό τάγμα, το Night’s Watch.

Η σειρά αυτή έχει αξιολογηθεί από τους κριτές σειρών και ταινιών με 9,5/10 αστέρια και μια χρυσή σφαίρα. Διακρίθηκε επίσης ως μια από τις καλύτερες σειρές που έγιναν μέχρι σήμερα.

3
Dexter

O Dexter είναι ένας serial killer ο οποίος σκοτώνει… δολοφόνους. Λόγω της δουλειάς του και της θέσης που έχει στην αντινομία στο Miami, έχει πρόσβαση σε σκηνές εγκλήματος

Έτσι, μπορεί ελεύθερα να συλλέγει στοιχεία και να ελέγχει το DNA ανθρώπων για να επιβεβαιώσει την ενοχή τους πριν τους σκοτώσει.

Η σειρά αυτή έχει αξιολογηθεί από τους κριτές σειρών και ταινιών με 8,8/10 αστέρια και έχει κερδίσει 2 χρυσές σφαίρες.

4
Criminal Minds

Μια ομάδα άρτια καταρτισμένων αναλυτών προφίλ του FBI (Federal Bureau of Investigation) η οποία, μετά από μια σειρά διαδοχικών δολοφονιών και εξαφανίσεων, προσπαθεί να προβλέψει και να προλάβει τα επόμενα βήματα του δράστη.

Η σειρά αυτή έχει αξιολογηθεί από τους κριτές σειρών και ταινιών με 8,1/10 αστέρια.

5
Supernatural

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από 2 αδέλφια τον Sam και τον Dean Winchester, οι οποίοι μετά τον θάνατο του πατέρα τους αποφασίζουν να ακολουθήσουν τα βήματα του στο «κυνήγι» κακών υπερφυσικών πλασμάτων όπως, τέρατα, δαίμονες ακόμα και αγγέλους.

Παράλληλα με την «οικογενειακή αυτή επιχείρηση», προσπαθούν να σώσουν αθώους ανθρώπους.

Η σειρά αυτή έχει αξιολογηθεί από τους κριτές σειρών και ταινιών με 8,6/10 αστέρια.

6
Stranger Things

Η ιστορία της σειράς αυτής ξεκινά σε μια μικρή πόλη. Από ένα περίεργο περιστατικό, ξεκινά μια αλυσίδα γεγονότων που οδηγεί στην εξαφάνιση ενός παιδιού.

Κακόβουλες υπερφυσικές δυνάμεις και σκοτεινές κυβερνητικές υπηρεσίες πλησιάζουν στην πόλη και έτσι μερικοί ντόπιοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι.

Η σειρά αυτή έχει αξιολογηθεί από τους κριτές σειρών και ταινιών με 8,9/10 αστέρια και επίσης έχει αποσπάσει το βραβείο του «show of the year» στα MTV awards 2017.

Εσύ ποια από τις πιο πάνω σειρές θα ήθελες να ξεκινήσεις;

 



Το άρθρο γράφτηκε από την αναγνώστρια μας Ραφαέλλα Χριστοφή και στάληκε στο StudentLife.com.cy για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending