fbpx

5 καλοκαιρινά ρούχα που αρέσουν στους άντρες όταν τα φοράς!

Είναι λογικό πως όταν κανονίζεις να βγεις έξω με τις φίλες σου, θέλεις να είσαι super τέλεια, εκτός βέβαια και αν δεν έχεις και πολύ ανεβασμένη διάθεση!

Πάντα θέλεις να φοράς κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα, και ταυτόχρονα θα τραβήξει τα βλέμματα, τα αντρικά βλέμματα!

Απλά να ξέρεις ότι στους άντρες δεν αρέσουν τα πολλά-πολλά! Προτιμούν το πιο απλό look και στα μαλλιά και στα ρούχα και στο μακιγιάζ, το οποίο είναι ταυτόχρονα και sexy!

Δες ποια είναι τα ρούχα που προτιμούν άντρες: 

1
Ριχτά καλοκαιρινά φορέματα

Φόρεσέ τα με gladiator sandals, ή strap heels! Κάνε τα μαλλιά σου πιο ανάλαφρο wavy ή κάνε τα χαλαρή αλογοουρά! Βάλε καφέ ή χρυσές σκιές στα μάτια και παίξε με πιο nude αποχρώσεις στα χείλη!

2
Ρούχα που έχουν πάνω δαντέλα

Όταν φοράς ρούχα που έχουν πάνω δαντέλα να ξέρεις ότι αυτόματα είσαι πολύ sexy! Κάνε έντονο smokey eye look, nude αποχρώσεις στα χείλη. Προτίμησε τα μαλλιά σου να είναι ίσια ή κάντα ένα ελαφρύ wavy και θα είσαι super γοητευτική!

3
Ρούχα με ανοιχτή πλάτη 

Μπλούζες, φορέματα και tops με ανοιχτή πλάτη είναι ό,τι πιο sexy για να φορέσεις. Δίνεις την εντύπωση ότι δεν φοράς εσώρουχο μέσα από τη μπλούζα (άσχετο αν εσύ φοράς ????) και αυτό σε κάνει πολύ γοητευτική και sexy ταυτόχρονα.

4
Άσπρο top και jeans

Όσο πιο απλά είναι τα ρούχα που φοράς τόσο πιο όμορφη και γοητευτική είσαι. Δε λέω να κυκλοφορείς απεριποίητη, αλλά απλή, έχει διαφορά! Και τι πιο ωραίος συνδυασμός από το άσπρο σου top και τα jeans σου; Είτε τα συνδυάσεις με sneakers είτε τα συνδυάσεις με low-heels θα είσαι super stylish!

5
Mini στενό φόρεμα

Ένα στενό mini φόρεμα που αναδεικνύει τις καμπύλες σου, είναι διαχρονική αξία για τους άντρες! Συνδυασέ το με strap heels και άσε απλά τα μαλλιά σου κάτω. Βάλε έντονο κόκκινο κραγιόν και θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Εσύ με ποιο outfit θα τραβήξεις τα αντρικά βλέμματα πάνω σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending