fbpx

Μήπως έφθασε η ώρα της αναγέννησης της Εθνικής Αγγλίας;

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Εθνικής Αγγλίας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει προσπαθήσει με διάφορους τρόπους (πρόσληψη ειδικών ψυχιάτρων, ειδική προπόνηση με πεζοναύτες κ.ά) να κατάκτησει κάποια μεγάλη διοργάνωση, μένει αρκετά πίσω.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει να κατακτήσει κάποιο Euro/Mundial από το 1966 όταν και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο διεξήχθη στην ίδια την Αγγλία.

Μήπως όμως έφθασε η ώρα των λιονταριών;

gazzetta.gr

Τον Ιούνιο είδαμε κατά σειρά, πρώτα την ομάδα των Κ-20 να κατακτά το World Cup και αργότερα, μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση της Εθνικής Αγγλίας στο Euro κάτω των 21 η οποία εν τέλει ηττήθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης από την Εθνική Γερμανίας στα πέναλτι.

youtube.com

Το ταλέντο στην ανδρική ομάδα είναι μπόλικο αφού ποδοσφαιριστές όπως Sterling, Kane και Sturridge μόνο ατάλαντους δεν τους λες.

Τους λείπει όμως όπως φαίνεται το μέταλλο του νικητή, η ψυχολογία του να μπουν στο γήπεδο και να κερδίσουν. Κάτι το οποίο φέρνουν (όπως φαίνεται) μαζί τους οι πιο μικροί.

soccersouls.com

Με πρωτεργάτες τους Pickford, Holding και Grealish από Κ-21 και SolankeLewis Cook από τους Κ-20, οι ανερχόμενοι αστέρες της Εθνικής Αγγλίας έχουν μάθει να κερδίζουν.

Έχουν ήδη δημιουργήσει μια ψυχολογία νικητή και με συνδυασμό τη δίψα για διακρίσεις που είναι φυσικό να έχουν παιδιά σε αυτή την ηλικία, μπορεί η εθνική της Αγγλίας να επιστρέψει στα ψηλά όσο αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Εσύ πιστεύεις πως η Εθνική Αγγλίας μπορεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να εισχωρήσει σε ένα κατά τα άλλα γερμανικό ποδόσφαιρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending