fbpx

3+1 τρόποι να φορέσεις την bandana σου!

Όπως σου είπα και σε προηγούμενο post (δες το εδώ) η bandana είναι ανάμεσα στα αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις αυτό το καλοκαίρι!

Δεν είναι τυχαίο βέβαια που τα τελευταία χρόνια η bandana κυριαρχεί στα καθημερινά outfits, στα outfits που επιλέγουμε να φορέσουμε σε όλα τα beach events και όχι μόνο!

Και επειδή ξέρω πόσο σου αρέσει, σου βρήκα 4 τρόπους για να τη φοράς και να δημιουργείς διαφορετικά outfits!

Δες τους εδώ: 

1
Στον λαιμό

Μπορείς να τη φορέσεις με τον πιο κλασικό τρόπο που είναι σαν σάλι στο λαιμό! Μπορείς να τη δέσεις πιο χαλαρά (όπως οι αεροσυνοδοί) ή να το κάνεις να φαίνεται σαν choker! Μπορείς ακόμα να το αφήσεις εντελώς χαλαρά και να το δέσεις μόνο στην άκρια!

2
Στο χέρι

Ένας διαφορετικός τρόπος να φορέσεις την bandana σου είναι στο χέρι σαν βραχιόλι ή πιο πάνω στο μπράτσο σαν arm cuff όπως η Leandra Cohen!

3
Στα μαλλιά

Και εννοείται ότι μπορείς να το φορέσεις στα μαλλιά σαν scrunchie, σαν μαντήλι, σαν κορδέλα κλπ. Μπορείς ακόμα να το βάλεις σαν λαστιχάκι στην πλεξούδα που θα κάνεις!

4
Σαν αξεσουάρ

Πρόσθεσέ την πάνω στην ψάθινη τσάντα σου, βάλε την σαν ζώνη γύρω από το τζιν σου ή τα denim shorts σου. Μπορείς ακόμα να το προσθέσεις σαν αξεσουάρ πάνω στο παντελόνι σου όπως στην πρώτη φωτογραφία!

Εσύ με ποιον τρόπο θα φορούσες την bandana σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending