3+1 τρόποι να φορέσεις την bandana σου!

Account Executive

Όπως σου είπα και σε προηγούμενο post (δες το εδώ) η bandana είναι ανάμεσα στα αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις αυτό το καλοκαίρι!

Δεν είναι τυχαίο βέβαια που τα τελευταία χρόνια η bandana κυριαρχεί στα καθημερινά outfits, στα outfits που επιλέγουμε να φορέσουμε σε όλα τα beach events και όχι μόνο!

Και επειδή ξέρω πόσο σου αρέσει, σου βρήκα 4 τρόπους για να τη φοράς και να δημιουργείς διαφορετικά outfits!

Δες τους εδώ: 

1Στον λαιμό

Μπορείς να τη φορέσεις με τον πιο κλασικό τρόπο που είναι σαν σάλι στο λαιμό! Μπορείς να τη δέσεις πιο χαλαρά (όπως οι αεροσυνοδοί) ή να το κάνεις να φαίνεται σαν choker! Μπορείς ακόμα να το αφήσεις εντελώς χαλαρά και να το δέσεις μόνο στην άκρια!

2Στο χέρι

Ένας διαφορετικός τρόπος να φορέσεις την bandana σου είναι στο χέρι σαν βραχιόλι ή πιο πάνω στο μπράτσο σαν arm cuff όπως η Leandra Cohen!

3Στα μαλλιά

Και εννοείται ότι μπορείς να το φορέσεις στα μαλλιά σαν scrunchie, σαν μαντήλι, σαν κορδέλα κλπ. Μπορείς ακόμα να το βάλεις σαν λαστιχάκι στην πλεξούδα που θα κάνεις!

4Σαν αξεσουάρ

Πρόσθεσέ την πάνω στην ψάθινη τσάντα σου, βάλε την σαν ζώνη γύρω από το τζιν σου ή τα denim shorts σου. Μπορείς ακόμα να το προσθέσεις σαν αξεσουάρ πάνω στο παντελόνι σου όπως στην πρώτη φωτογραφία!

Εσύ με ποιον τρόπο θα φορούσες την bandana σου;