Όλα όσα θα δούμε στο Flying Away Festival 2017!

Account Executive

Το Flying Away Art & Music Festival ανεβαίνει επίπεδο και καλωσορίζει το Level Eleven στις 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Ορφέα!

Δεκάδες Κύπριοι καλλιτέχνες και designers εκθέτουν τα δημιουργήματά τους σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια για ακόμη μια χρονιά με μια μεγάλη γκάμα δημιουργιών!

Το κοινό, όπως κάθε χρόνο θα μπορεί να παραγγείλει ή να αγοράσει απευθείας τα έργα-δημιουργίες που επιθυμεί, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους καλλιτέχνες και δημιουργούς του τόπου μας.

Φεστιβάλ χωρίς μουσική δεν γίνεται βέβαια. Φέτος θα απολαύσετε μουσική από δημοφιλείς Dj’s μέχρι τη στιγμή που σπουδαία ονόματα θα ανέβουν στο stage.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, oι αγαπημένοι Μπλε επανεμφανίζονται στη σκηνή του φεστιβάλ γιορτάζοντας μαζί μας την 20ετή πορεία, στις 9 Σεπτεμβρίου ακολουθεί η πολυαγαπημένη μπάντα Melisses που θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του Flying Away Festival και την Κυριακή στις 10 Σεπτεμβρίου οι Locomondo επανέρχονται για το κλείσιμο του φεστιβάλ με party διάθεση!

Όλα αυτά θα μπορείτε να τα απολαύσετε έχοντας στη διάθεσή σας street food και παγωμένη μπύρα από τα μαγαζάκια φαγητού και ποτού.

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Γενική είσοδος 5 ευρώ
  • Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών
  • Τα παιδιά κάτω των 17 θα πρέπει να εισέρχονται στον χώρο του φεστιβάλ με τους γονείς τους.
  • Ώρες διεξαγωγής: 18:00 – 00:00

Για νέα και περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο Facebook page Flying Away Art & Music Festival.

Θα σας δούμε στο γήπεδο!