fbpx

5 όμορφα συνθήματα της Νέας Σαλαμίνας!

Το πιο ζωντανό κομμάτι της Νέας Σαλαμίνας είναι χωρίς αμφιβολία ο κόσμος της. Οι παίχτες, οι διοικήσεις έρχονται και φεύγουν ο κόσμος όμως είναι πάντα εκεί.

Ειδικά μετά την εισβολή του ’74 και την προσφυγιά, ο φίλαθλος κόσμος της Νέας Σαλαμίνας δικαιούται να λέει πως δεν εγκατέλειψε ποτέ την ομάδα του, ακόμα και όταν αυτή υποβιβάστηκε στην Β’ Κατηγορία.

Πολλά είναι και τα συνθήματα που τραγουδούν οι ερυθρόλευκοι. Εμείς ξεχωρίσαμε 5 από αυτά και σου τα παρουσιάζουμε.

Δες ποια είναι παρακάτω:

 

1
1) Για ‘σένα γίνομαι λιώμα!

“Για ‘σένα γίνομαι λιώμα από παιδί μικρό” ξεκινά και λέει το σύνθημα. Αλήθεια και ποιος ποδοσφαιρόφιλος δεν “κόλλησε” με την ομάδα του από μωρό;

Ούτε οι οπαδοί της ομάδας της Αμμοχώστου μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση!

2
2) Πάντα εγώ θα ‘μαι δώ!

Παράφραση του εξαιρετικού “Τα καράβια μου καίω” του Πορτοκάλογλου γεγονός που από μόνο του κάνει το τραγούδι των ερυθρολεύκων πολύ όμορφο!

Σύνθημα αγάπης και αφοσίωσης από οπαδούς που αγαπούν την ομάδα τους και “ας μην τους έχει χαρίσει το πρωτάθλημα ως τώρα”!

3
3) Μαστουρωμένος ήρθα πάλι!

Το μόνο ναρκωτικό που είναι αποδεκτό σε αυτό τον κόσμο είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως αυτό είχαν υπόψην τους οι οργανωμένοι της Νέας Σαλαμίνας όταν σκαρφίζονταν το σύνθημα αυτό.

Η πιο γλυκιά μαστούρα για τους Σαλαμιναίους είναι η ομάδα τους!

4
4) Πάντα θα σ’ ακολουθώ!

Ποιος οπαδός δεν δήλωσε ισόβια υποταγή στην ομάδα του; Ποιος οπαδός δεν είναι πρόθυμος να ακολουθήσει την ομάδα του σε κάθε γήπεδο που παίζει;

Οι Σαλαμιναίοι πάντως το έκαναν ξεκάθαρο!

5
5) Δεν ξενερώνουμε ποτέ!

Αν είσαι πραγματικός οπαδός στηρίζεις την ομάδα σου πάντα, ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Οπαδό δεν σε κάνουν ούτε οι επιτυχίες, ούτε οι τίτλοι, ούτε οι νίκες!

Με τα πιο πάνω προφανώς ταυτίστηκαν οι Βαρωσιώτες που δηλώνουν ξεκάθαρα την αγάπη τους για την Σαλαμίνα σε κάθε περίπτωση!

Μπορείς να κάνεις και εσύ δικό σου ένα εισιτήριο διαρκείας της Νέας Σαλαμίνας καλώντας στο 24663090 – 97828396.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending