fbpx

5 beauty bloggers που πρέπει να ακολουθείς οπωσδήποτε!

Ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς όλο μεγαλώνει και εξελίσσεται και οι τάσεις αλλάζουν σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Ο καλύτερος τρόπος για να είσαι ενήμερη και να μην σου ξεφεύγει τίποτα είναι βέβαια να διαβάζεις το αγαπημένο σου StudentLife Trends, αλλά και να βρεις τις αγαπημένες σου beauty bloggers.

Έτσι, θα μάθεις τα μυστικά τους, θα “κλέψεις” τις ιδέες τους, αλλά θα σε εμπνεύσουν και θα σε γεμίσουν με όρεξη και δημιουργικότητα για να αναβαθμίσεις το προσωπικό σου στυλ.

Δες πιο κάτω:

Ένα πανέμορφο κορίτσι και μια καταπληκτική blogger θα βρεις στο πρόσωπο της Lesley! Με σύγχρονες, φρέσκες ιδέες που θα σε κάνουν να αγαπήσεις το blog της και θα λατρέψεις τα φανταστικά hairstyles που θα σου προτείνει!

Follow her @freshlengths

Στο κανάλι I Covet Thee θα ανακαλύψεις tutorials για μακιγιάζ και όχι μόνο καθώς θα σου προτείνει πολλά και νέα προϊόντα σε προσιτές τιμές!

Follow her @icovetthee

Αν σε ενδιαφέρει η περιποίηση και η προστασία της επιδερμίδας σου τότε βρήκες το ιδανικό beauty blog για ‘σένα! Η Ruth Crilly θα σου δώσει αποτελεσματικές συμβουλές γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Follow her @modelrecommends

Η γλυκιά Patricia είναι η καταλληλότερη για να σου δώσει super glam tips για το μακιγιάζ σου! Μέσα από το κανάλι της στο YouTube θα βρεις τα βίντεο της στα οποία δοκιμάζει και βαθμολογεί προϊόντα ομορφιάς.

Follow her @thepatriciabright

Η Tia εκτός από τα καταπληκτικά beauty μυστικά που θα σου αποκαλύψει, μοιράζεται πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής της.

Follow her @misstpw

Εσύ με ποια blogger ταυτίζεσαι περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending