fbpx

Λάβε μέρος και εσύ στην έρευνα του Eurodesk για τις ανάγκες των νέων σήμερα!

Ήξερες πως σε 10 μόλις λεπτά μπορείς και εσύ να συμβάλεις στη βελτίωση των υπηρεσιών πληροφόρησης για νέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Έχεις συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα κινητικότητας όπως είναι για παράδειγμα το Erasmus+;

Όποια και να είναι η απάντηση στο ερώτημα αυτό, η έρευνα είναι ΓΙΑ ‘ΣΕΝΑ!

Ως ένας από τους κύριους φορείς παροχής πληροφοριών για τους νέους, το Eurodesk θεωρεί ότι η κινητικότητα των νεών συμβάλει σημαντικά στη διεύρυνση του τρόπου σκέψης, των γνώσεων και εμπειριών των νέων αφού βελτιώνει τις δεξιότητες τους, διεγείρει τη δημιουργικότητα, ενισχύει την μάθηση και αναπτύσσει νέες ικανότητες αυξάνοντας τις πιθανότητες για μετέπειτα εξεύρεση εργασίας.

Οι νέοι μέσα από τα προγράμματα κινητικότητας, έρχονται σε επαφή με άλλους πολιτισμούς, συνήθειες και έθιμα αντιλαμβανόμενοι ότι ζουν σε μια ενιαία και πολυπολιτισμική Ευρώπη.

Άρα, με ποιο τρόπο μπορούμε να ωθήσουμε τους νέους για να συμμετέχουν σε περισσότερα προγράμματα κινητικότητας;

Με την έρευνα αυτή θέλουμε να κατανοήσουμε περισσότερο τις ανάγκες των νέων για ενημέρωση και πληροφόρηση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η παροχή των υπηρεσιών πληροφόρησης τους.

Οι ερωτήσεις δεν απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις, αφού είναι ιδιαίτερα εύκολες και αφορούν τις συνήθειες των νέων για εξεύρεση πληροφοριών και ενημέρωσης.

Δεν απαιτούνται περισσότερα από 10 λεπτά για την απάντηση όλων των ερωτήσεων. Απλά ακολούθησε τον σύνδεσμο ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending