fbpx

5 φυσικά προϊόντα για να αποκτήσεις κι εσύ υπέροχα πυκνά φρύδια!

Τα φρύδια είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου, καθώς πλαισιώνουν τα μάτια, κάνοντάς τα πιο εκφραστικά, αναδεικνύοντας έτσι και την ξεχωριστή ομορφιά του κάθε ανθρώπου.

Τα τελευταία χρόνια, τα πυκνά φρύδια έγιναν τάση στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, καθώς αυτό το είδαμε να το υιοθετούν πολλά μοντέλα στο εξωτερικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε όλες τόσο έντονο φυσικό φρύδι, είτε γιατί έχουμε ανοιχτόχρωμη τρίχα, είτε γιατί είναι πιο αραιό!

Εσύ που προσπάθησες και δεν τα κατάφερες, δεν θέλω να ανησυχείς γιατί εγώ είμαι εδώ! Σου έχω 5 υπέροχους τρόπους που όταν τους δοκιμάσεις θα δεις ότι κι εσύ μπορείς να έχεις εκείνο το υπέροχο αποτέλεσμα στα φρύδια σου! ????

Δες εδώ πώς να αποκτήσεις πυκνά φρύδια:

1
Coconut oil

Το λάδι καρύδας βοηθάει αρκετά στο να πυκνώνει η τρίχα, αλλά και να μεγαλώνει γρήγορα. Εφάρμοσέ το πάνω στα φρύδια σου, χωρίς να το αφαιρέσεις όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα όταν το ξεβγάλεις, θα δεις την διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

2
Καστορέλαιο

Bάλε λίγη ποσότητα από καστορέλαιο σε με μια μπατονέτα και άπλωσε την πάνω στα φρύδια σου. Κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και είσαι έτοιμη για ύπνο. Το επόμενο πρωί ξέπλυνε με ζεστό νερό.

3
Ελαιόλαδο

Ανακάτεψε λίγο λάδι και μέλι. Ίσως το λάδι να θέλει να ζεσταθεί για να λιώσει, γι’ αυτό καλύτερα, βάλε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα.

Τοποθέτησε το μείγμα πάνω στα φρύδια, κάνοντας μασάζ για μερικά λεπτά. Αφαίρεσέ το μετά από 30 λεπτά. Το ελαιόλαδο περιέχει βιταμίνη E, βοηθώντας τα φρύδια να μεγαλώσουν πιο γρήγορα!

4
Γάλα

Ναι, τελικά το γάλα δεν κάνει καλό μόνο στα κόκκαλα, αλλά ούτε και μόνο στο να μειώνει τα μαύρα στίγματα, βοηθάει και στο να μεγαλώσουν τα φρύδια!

Το βάζεις πάνω στα φρύδια, το αφήνεις μέχρι να ξεραθεί και το αφαιρείς με νερό. Όσο πιο συχνά το κάνεις τόσο πιο μεγάλη διαφορά θα δεις, γι’αυτό πρόσθεσε το γάλα στο πρόγραμμά σου.

5
Aloe vera

Η aloe vera λόγω των ιδιοτήτων της να θρέφει οτιδήποτε, σίγουρα θα σε βοηθήσει στο να μεγαλώσεις τα φρύδια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το εκχύλισμα από τα φύλλα της, να τα εφαρμόσεις στα φρύδια και να κάνεις απαλό μασάζ.

Μην το καθυστερείς άλλο!
Δοκίμασέ το και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου όταν δεις τα αποτελέσματα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending