fbpx

5 όμορφα συνθήματα του ΑΠΟΕΛ!

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αντλούν μεγάλη περηφάνεια από την ομάδα τους και γιατί να μην το κάνουν όταν τα τελευταία χρόνια κατακτά τον ένα τίτλο μετά τον άλλο;

Από την άλλη δεν λείπουν και οι επιτυχίες στην Ευρώπη κάτι που δίνει έξτρα κίνητρο στους ΑΠΟΕΛίστες να ακολουθούν ακόμη περισσότερο την ομάδα τους.

Έχοντας αυτά υπόψην, οι οργανωμένοι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων φροντίζουν να δίνουν ένα άλλο τόνο στα παιχνίδια της ομάδας τους σκαρώνοντας συνθήματα με την δική τους ιστορία!

Εμείς μαζέψαμε 5 από αυτά και σου τα παρουσιάζουμε!

Δες ποια είναι παρακάτω:

 

1
1) Για ‘σένα έχω χάσει το μυαλό

Βρες και πες μου ένα οπαδό που να μην παρανόησε εξαιτίας της ομάδας του! Ένα οπαδό που να μην έχασε το μυαλό του για τα χρώματα της ομάδας του!

Οι ΑΠΟΕΛίστες, ειδικά με τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, τραγουδούν την τρέλα τους σε ένα σύνθημα – σήμα κατατεθέν των πορτοκαλί!

2
2) Είσαι ουσία σπάνια

Από όλες τις ουσίες που κυκλοφορούν εκει έξω, η μόνη που είναι επιτρεπτή είναι το ποδόσφαιρο. Η μόνη εξάρτηση που μπορεί να έχει κάποιος είναι από την ομάδα του!

Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται και οι πορτοκαλί που λατρεύουν την ομάδα τους σαν μια σπάνια ουσία! 

3
3) Μ’ ενα κασκόλ θα έρχομαι

Σύνθημα που “δανείστηκε” η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων για να προωθήσει τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2015-16 δεν μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα!

Μ’ ένα κασκόλ θα πηγαίνουν στο γήπεδο οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων να δηλώνουν πόσο αγαπούν την ομάδα τους σε ένα από τα πιο όμορφα συνθήματα των Λευκωσιατών!

4
4) Δεν γιατρεύομαι

Κάθε στιγμή είναι ΑΠΟΕΛίστικη για τους οπαδούς των πρωταθλητών! Όπου παίζει ο ΑΠΟΕΛ οι πορτοκαλί ήταν εκεί, κάνοντας την παρουσία τους τραγούδι!

Θυμούνται τη ζωή τους στα τσιμέντα και τα κλειστά” για μια αρρώστια που δεν γιατρεύεται! Γιατί ποιος οπαδός θέλει να γιατρευτεί από την ομάδα του;

5
5) Χάθηκα και είναι πια αργά

Το ποδόσφαιρο είναι τρέλα και η ομάδα του καθενός θρησκεία! Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ “χάθηκαν” μέσα στην αγάπη τους για την ομάδα και ποιος να τους αδικήσει;

Και αν είναι πια αργά…έχουν τον Θρύλο στην καρδιά” και δεν χρειάζονται κάτι άλλο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending