fbpx

5 καταστάσεις που θα καταλάβουν μόνο όσοι έχουν νεαρή μαμά!

Εντάξει, η μάνα γενικότερα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, μοναδικό, αναντικατάστατο. Είτε νεαρή είτε πιο μεγάλη σε ηλικία, είναι η μάνα και αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη ανθρώπινη σχέση.

Είναι όμως και κάποιες περιπτώσεις που ευχαριστείς το Θεό που η μάνα σου βιάστηκε να κάνει το… λάθος (να σε γεννήσει!!!) και τώρα εσύ έχεις το προτέρημα να έχεις μια νεαρή μαμά.

Πάμε να δούμε 5 σταθερές περιπτώσεις που θα ταυτιστούν όσοι έχουν νεαρή μητέρα:

 

1
Η καλύτερη σου φίλη

Όταν η μητέρα σου είναι νεαρή, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Θα ξέρει πώς να σε προσεγγίσει, τον τρόπο να σε κάνει να ανοιχτείς και να εκφράσεις τους προβληματισμούς σου και κάτι πιο προσωπικό που σε απασχολεί.

Σε κάνει να νιώθεις άνετα να της μιλήσεις και να της εμπιστευτείς τους πιο τρελούς σου φόβους και τις πιο παράλογες σκέψεις σου.

Γίνεται η καλύτερη σου φίλη, χωρίς όμως να χάνεται ο σεβασμός απέναντί της ως μητέρα.

2
Μοντέρνο ντύσιμο

Θέλεις να βγεις έξω και πανικοβλήθηκες επειδή δεν βρίσκεις ρούχα να φορέσεις; Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μιας και η μαμά σου είναι μικρή και ντύνεται μοντέρνα, θα ανακαλύψεις σίγουρα κάτι που θα σου κάνει στη ντουλάπα της. Ψάξε και θα δεις!

3
Πάμε για κανένα ποτάκι;

Θες απεγνωσμένα να βγεις για ένα ποτάκι; Θέλεις να ξεδώσεις αλλά κανείς από τους φίλους δεν έχει όρεξη;

Μπορείς πολύ απλά να βγεις μαζί της. Επειδή είναι η μαμά σου, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να βγείτε οι δυο σας για ένα ποτό ή για ένα καφεδάκι βρε αδερφέ!

4
Πού πήγε η μπλούζα μου;

Όπως ανάφερα πιο πάνω, πολλές φορές θα τύχει να συμβουλευτείς τη ντουλάπα της μαμάς σου, καθώς αυτή είναι νεαρή και μοντέρνα και αυτά που φοράει σου αρέσουν.

Άλλο όμως να σου δώσει κάτι να φορέσεις μια φορά και να το επιστρέψεις, και άλλο να σ’ το δώσει αγύριστο (χωρίς να το ξέρει).

Επομένως, το καβγαδάκι που ακολουθεί μέχρι να επιστραφεί ένα ρούχο, είναι μια συνηθισμένη κατάσταση που θα καταλάβετε μόνο όσοι έχετε μια τέτοια μάνα!

5
Μέλος της παρέας σου!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την λατρέψουν οι φίλοι σου. Όταν είναι νεαρή και μοντέρνα, είναι πιο εύκολο για αυτήν να γίνει μέλος της παρέας.

Όταν μαζευτείτε με φίλους στο σπίτι σου, θα τους κάνει να νιώσουν άνετα μαζί της, θα κάνει χιούμορ και θα τους αντιμετωπίσει περισσότερο με φιλικό παρά με μητρικό τρόπο.

Έτσι, δεν θα χρειάζεται να σου αδειάζει τη γωνιά κάθε φορά που αποφασίζεις να καλέσεις τους φίλους σου, αφού όχι μόνο θα είναι ευπρόσδεκτη αλλά θα τη ζητούν κιόλας!

Περνάς κι εσύ τα ίδια; Ξεχάσαμε κάτι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending