fbpx

3 ανδρικά outfits για να φορέσεις σε γάμο και να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Είναι ένα διάστημα που όλοι είμαστε καλεσμένοι σε γάμους, βαφτίσια και γενικά έχουμε πολλές υποχρεώσεις τα Σαββατοκυριάκα!

Και αυτό που μας “ταλαιπωρεί” κάθε φορά είναι τι ρούχα θα φορέσουμε! Γι’ αυτό κι εμείς ετοιμάσαμε ένα post με 3 διαφορετικά outfits για σου προτείνουμε και να σε εμπνεύσουμε για το outfit που θα επιλέξεις στον επόμενο γάμο που θα πας!

Δεν θα σου δείξουμε όμως κουστούμια που πρέπει να φορέσεις σε ένα κοντινό σου συγγένη ή φίλο. Εμείς θα σου δείξουμε 3 πιο χαλαρά σύνολα που μπορείς να φορέσεις σ’ ένα γάμο ή και βάφτίσια.

Δες τα εδώ:

1
Chrisis

Εγώ δημιούργησα ένα πολύ καλοκαιρινό επίσημο look, με λινό μπεζ πουκάμισο χωρίς γιακά και ένα λευκό παντελόνι.

Απόφυγε το άσπρο τζιν, προτίμησε ένα πιο καλό ύφασμα. Το ντύσιμο αυτό εκτός του ότι είναι ένα χαλαρό και πολύ στυλάτο, αναδεικνυεί και το μαύρισμά σου – όπως βλέπεις και στην φωτογραφία πιο πάνω ????!

Get the look:

Πουκάμισο

Παντελόνι

Espadrilles

2
Costas

Εγώ σου προτείνω ένα πιο επίσημο σύνολο. Μπορεί τον χρωματικό αυτό συνδυασμό να τον βλέπεις συχνά, αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι το παντελόνι είναι σε καρό print κοστουμιού.

Το λευκό πουκάμισο είναι κάτι διαχρονικό και σίγουρα είναι πάντα η πρώτη επιλογή σου για κάποιο γάμο ή βαφτιση. Τα καφέ παπούτσια μαζί με την ζώνη κάνουν το σύνολο πιο εντυπωσιακό.

Get the look:

Πουκάμισο

Παντελόνι

Παπούτσια

3
Constantinos

Εγώ επέλεξα να φορέσω ένα πιο σκούρο παντελόνι και να συνδυάσω ένα πιο καλοκαιρινό πουκάμισο και παπούτσια. Είναι μια εύκολη επιλογή και εναλλακτική!

Get the look:

Πουκάμισο

Παντελόνι

Παπούτσια

 

Εσύ ποιο από τα 3 outfits θα επέλεγες για να φορέσεις σε ένα γάμο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending