Έχεις κοντά νύχια; Μάθε τι να κάνεις για να φαίνονται και να είναι μεγαλύτερα!

Journalist / Actress

Θέλεις και εσύ να έχεις μακριά, υγιή νύχια και πάνω απ’ όλα σκληρά που να μην σπάνε με το παραμικρό; Προφανώς – θα μου απαντήσεις – αν δεν ανήκεις ήδη στην κατηγορία των τυχερών αυτών γυναικών!

Αν όμως ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που τα νύχια τους είναι αρκετά αδύναμα και παράλληλα δεν μεγαλώνουν γρήγορα, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι! Πάντα και για όλα υπάρχουν λύσεις, σύμφωνα με την ειδικό Δήμητρα Αχιλλέως Σιαπάνη.

Γι’ αυτό και εγώ σου απαριθμώ τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις τα νύχια σου να αναπτυχθούν πιο γρήγορα και να φαίνονται μεγαλύτερα!

Δες εδώ πώς να κάνεις τα νύχια σου να μεγαλώσουν πιο γρήγορα:

1Δώσε τους σχήμα

Instagram: stylemepretty

Εκτός βέβαια του ότι δίνοντας τους σωστό σχήμα τα νύχια μεγαλώνουν ομοιόμορφα, την ίδια στιγμή απομακρύνεται οτιδήποτε άλλο από την επιφάνεια του νυχιού με αποτέλεσμα η βάση του να φαίνεται μεγαλύτερη.

2Αύξησε την κυκλοφορία του αίματος

Pinterest

Όταν απασχολείς τα δάκτυλα σου πολλές ώρες της ημέρας τότε η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το αίμα που φτάνει στα νύχια να είναι περισσότερο, οπότε όπως είναι αναμενόμενο, τα νύχια μεγαλώνουν αρκετά πιο γρήγορα.

3Καθάρισε τα 

tomov.gr

Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά δεν είναι πάντα δεδομένο! Επιβάλλεται να τα λιμάρεις, να τα καθαρίζεις και να τα κόβεις αρκετά συχνά!

4Βύθισε τα σε ελαιόλαδο

Pinterest

Το ελαιόλαδο είναι ιδανικό για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νυχιών. Βύθισε τα δάκτυλα σου 10- 15 λεπτά την ημέρα, και το αποτέλεσμα που θα δεις θα είναι θεαματικό.

5Διάλεξε σωστό χρώμα

Pinterest

Αν θες τα νύχια σου να φαίνονται μακρύτερα τότε απέφυγε τις σκούρες αποχρώσεις. Μαύρο, μπορντό, καφέ δεν βοηθούν! Αντίθετα, τα πιο ανοιχτά χρώματα δίνουν την ψευδαίσθηση επέκτασης.

6Mη βάφεις όλη την επιφάνεια στο νύχι

stylesweekly.com

Όταν βάφεις μόνη τα νύχια σου, φρόντισε το χρώμα να μην φτάνει μέχρι τα πετσάκια. Άφησε μια μικροσκοπική άβαφη γραμμή στα πλαϊνά. Όσο πιο στενή βάση θα έχεις, τόσο μεγαλύτερα θα φαίνονται τα νύχια σου.

7Κάνε τα french

ELeanor Chun

Το πλάγιο -και όχι απαραίτητα- γαλλικό πάντα δίνει μάκρος στο νύχι και κατ’ επέκταση σε όλο το χέρι. Το ίδιο και οι κάθετες γραμμές. Αντίθετα οι οριζόντιες δεν σου δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την Δήμητρα!

Εσύ με ποιο tip θα ξεκινήσεις για να έχεις πιο μεγάλα νύχια;