fbpx

Δες πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της αργεντίνικης σειράς “Rebelde Way”!

Αν γεννήθηκες τέλη της δεκαετίας του ’80 με αρχές του ’90, δεν υπάρχει πιθανότητα να μη θυμάσαι αυτή τη σειρά της Chris Morena!

To Rebelde Way” ή αλλιώς Ανυπότακτες Καρδιές, διήρκησε 2 σεζόν (2001-2003) και προβλήθηκε σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο -φυσικά και στην Κύπρο!

s-media-cache-ak0.pinimg.com

Η σειρά με βασικό θέμα τη ζωή μια τάξης νεαρών εφήβων σε ένα ιδιωτικό κολέγιο της Αργεντινής, το “Elite Way School”, κατάφερε να αποκτήσει πολλούς φανατικούς οπαδούς που την παρακολουθούσαν με μανία! Ήσουν κι εσύ ένας/μία από αυτούς;

Βέβαια, ξεχώρισε το τότε εφηβικό συγκρότημα “Erreway”, που δημιουργήθηκε από τους 4 κύριους πρωταγωνιστές της σειράς: τη Mia, τον Pablo, τον Manuel και τη Marisa. Τέσσερα νεαρά παιδιά που γέμισαν τα εφηβικά μας χρόνια με τα επιτυχημένα τραγούδια τους!

Όμως, πώς είναι σήμερα και τι κάνουν; Υπάρχει ακόμη το συγκρότημα τους ή τα παράτησαν όλα, 14 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Μάθε πιο κάτω τι έγινε με το συγκρότημα:

images-na.ssl-images-amazon.com
  • Με την ολοκλήρωση της σειράς, το 2003, το συγκρότημα είχε γίνει πασίγνωστο σε όλη τη Λατινική Αμερική – κυκλοφόρησαν 3 albums και πούλησαν πάνω από 5,000,000 δίσκους!
  • Αποτέλεσμα; Αρκετές περιοδείες και συναυλίες σε αρκετά μέρη του κόσμου, με μεγαλύτερη και sold-out εκείνη στο Ισραήλ!
  • Παρά τη μεγάλη τους επιτυχία, το συγκρότημα διαλύθηκε το 2006 σε μια συναυλία τους στη Ισπανία. Ο λόγος; H Luisana Lopilato (αλλιώς “Mia”) δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη συναυλία εξαιτίας υποχρεώσεων που είχε στην Αργεντινή.

Η διάλυση δεν προήλθε λόγω καμίας ρήξης μεταξύ μας, απλά έχουμε πλέον διαφορετικές προτεραιότητες”, αναφέρουν οι ηθοποιοί/τραγουδιστές.

Παμε να δούμε πώς άλλαξαν:

 

1
Luisana Lopilato ως Mia Kolluci”

Τη γνωρίσαμε στη σειρά ως μοναχοκόρη ενός διάσημου επιχειρηματία μόδας και ως μέλος του συγκροτήματος “Erreway”.

Δημοφιλής και η πιο όμορφη κοπέλα στο “Elite Way School”, σκεφτόταν να τα φτιάξει με τον Pablo (στην αρχή του πρώτου κύκλου) ώστε να γίνει το πιο δημοφιλές ζευγάρι του κολεγίου. Στη συνέχεια όμως, ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Manuel αλλά προσποιείται ότι τον μισεί. Αχ αυτές οι γυναίκες!

Σήμερα, η 30χρονη Luisana Lopilato (18 Μαΐου 1987) είναι παντρεμένη με τον Καναδό τραγουδιστή Michael Bublé και έχει 2 γιους. Επίσης, ασχολείται με το χώρο της μόδας και έχει πρωταγωνίστησει σε αρκετές αργεντίνικες σειρές και ταινίες.

2
Felipe Colombo ως Manuel Angie”

Το επερχόμενο amore mio της Mia, έρχεται από το Μεξικό στην Αργεντινή για ένα και μονό σκοπό: να εκδικηθεί για τη δολοφονία του πατέρα του που διαπράχθηκε από τον πατέρα της κοπέλας του – πίστευε όμως λανθασμένα. 

Λάτρης της ηλεκτρικής κιθάρας και των μοτοσυκλετών, γίνεται μέλος του συγκροτήματος και με τη βοήθεια τους, ξεσκεπάζει την “συμμορία”, μιας ομάδας φοιτητών που ήθελαν να διώξουν τους υπότροφους μαθητές από το κολέγιο.

Σήμερα, ο Felipe Colombo είναι 34 χρονών (8 Ιανουαρίου 1983) και ασχολείται ακόμη με το τραγούδι και την υποκριτική. Ακόμη, είναι παντρεμένος με την ενδυματολόγο Cecilia Koronado από τον Απρίλιο του 2010, με την οποία απέκτησε μια κόρη.

3
Camila Bordonaba ως “Marisa Pia Sprite”

Επαναστατική και εξωστρεφής στη σειρά, η Marisa, κάνει πολλούς εχθρούς αλλά και φίλους στο “Elite Way School”. Παρ’ όλ’ αυτά, η αγάπη της για τη μουσική, την ενώνει με τα υπόλοιπα παιδιά του συγκροτήματος, συνειδητοποιώντας στην πορεία ότι είναι ερωτευμένη με τον Pablo.

Σήμερα, η Camila Bordonaba είναι 34 χρονών (4 Σεπτέμβριου 1984) και δημιουργός του καλλιτεχνικού θιάσου “Arcoyura”. Το 2011 τα παράτησε όλα και έκανε το γύρο της Αργεντινής, μένοντας σε βουνά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

4
Benjamin Rojas ως “Pablo Bustamante”

Στη σειρά υποδύεται τον γιο του δημάρχου του Buenos Aires, με τον οποίο έρχεται σε ρήξη αρκετές φορές. Ο λόγος; Ο πατέρας του δεν ήθελε να γίνει μέλος του συγκροτήματος, επειδή ανησυχούσε ότι αυτό θα επηρεάσει την πολιτική του εικόνα! Εντούτοις, ο Pablo εντάσσεται στο συγκρότημα.

Σήμερα, ο 32χρονος Benjamin Rojas (16 Απριλίου 1985) παραμένει ανύπαντρος και έχει διαγράψει μια πολύ καλή πορεία στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Μάλιστα πρωταγωνίστησε στην αγγλική ταινία “Jake and Blake” που για χάρη της πήγε στην Αμερική για 6 μήνες – έμαθε να μιλά άπταιστα Αγγλικά!

Εσένα πώς σου φάνηκαν; Άλλαξαν πολύ από τότε που τους πρωτογνώρισες στη σειρά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending