fbpx

5 τρόποι να φορέσεις το crop top σου!

Ποιο είναι το trend που μπορείς να φορέσεις και χειμώνα και καλοκαίρι και κάνει θραύση περισσότερο από 2 χρόνια τώρα; Δεν είναι άλλο από τα crop tops! Ο λόγος είναι απλός. Τα crop tops είναι άνετα, απλά και μπορείς να τα συνδυάσεις με αμέτρητους τρόπους!

Αντίθετα με την κοινή γνώμη, το crop top μπορεί να φορεθεί από όλους τους σωματότυπους, όλα τα στυλ και μπορεί να είναι και κομψό. Πώς; Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις!

Πιο κάτω θα σου δείξω 5 πανεύκολους, stylish και classy τρόπους να φορέσεις το crop top σου και άσε τους άλλους να κοιτάζουν!

Μπορείς να το συνδυάσεις με:

1
Ηigh waisted παντελόνι

Ο πιο απλός και προφανές τρόπος να φορέσεις το crop top σου. Δεν παύει όμως να είναι stylish. Μπορείς να το φορέσεις με boyfriend, flared, skinny jeans και όχι μόνο.. Ένα είναι σίγουρο, ότι και να επιλέξεις δεν θα πέσεις έξω!

2
Φούστα

Με denim, midi, ασύμμετρη ή pencil φούστα, το crop top συνδυάζεται με όλες. Ανάλογα με το τι ύφος θέλεις να δώσεις στο outfit σου, επιλέγεις την ανάλογη φούστα και είσαι πανέτοιμη!

3
Dungarees

Δεν σου αρέσει να αποκαλύπτεις την κοιλιά σου στο κοινό; Κανένα πρόβλημα! Για εσένα υπάρχουν τα overalls! Φόρεσε το crop top σου μέσα από τα denim dungarees σου και το πρόβλημα λύθηκε!

4
Shorts 

Ό,τι πιο καλοκαιρινό για να φορέσεις! Συνδύασε floral shorts με μονόχρωμο crop top και δημιούργησε playful outfits! Ένα είναι το σίγουρο, όπου και αν πας θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου! 

5
Trousers

Δεν μπορείς να πέσεις έξω φορώντας ένα crop top με οποιοδήποτε είδος παντελονιού. Είτε επιλέξεις wide trousers, είτε επιλέξεις joggers, σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις! Συνδυάζοντας τα 2 αυτά κομμάτια είσαι και άνετη, αλλά ταυτόχρονα και κομψή.

Εσύ πώς θα φορέσεις το crop top σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending