Το απόλυτο καλοκαιρινό outfit: Φόρεσε πουκάμισο πάνω από το μαγιό σου!

Μπήκε και ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και οι άδειες από τις δουλειές τώρα αρχίζουν. Τα events συνεχίζονται και θέλεις απλά να είσαι με τις ώρες στην παραλία και να καταλήγεις σε ένα beach bar μέχρι το βράδυ.

Γι’ αυτό κι εμείς σου προτείνουμε να συνδυάσεις μαγιό με πουκάμισο, έτσι ώστε να μπορείς μετά το μπάνιο σου να πας κατευθείαν για χορό και ποτό. Επίσης είναι το καταλληλότερο outfit για τις καλοκαιρινές σου διακόπες σε κάποιο νησί.

Have a look: 

1Costas

Συνδύασε ένα λινό πουκάμισο με το μαγιό σου και γιατί όχι με σαγιονάρες ή ακόμα καλύτερα με τα slides σου από κάτω. Πρόσθεσε το καπέλο σου και θα είσαι ο πιο καλοκαιρινός τύπος!

2Constantinos

Το λινό πουκάμισο είναι η πρώτη επιλογή που σου έρχεται στο μυαλό και κυρίως το άσπρο πουκάμισο! Εγώ επέλεξα να βάλω ένα πουκάμισο χωρίς γιακά (το λεγόμενο ΜΑΟ πουκάμισο). Είναι μια εντελώς καλοκαιρινή επιλογή!

3Chrisis

Εγώ επέλεξα να φορέσω ένα chambray πουκάμισο, είναι μια εναλλακτική επιλογή εκτός από το λινό. Συνδύασέ το με jockey ή με bandana. Βάλε τις καλοκαιρνές σου espadrilles, τα γυαλία ηλίου σου και have fun!

Καλές διακοπές από εμάς και φροντίστε να περάσετε όμορφα!