fbpx

Το απόλυτο καλοκαιρινό outfit: Φόρεσε πουκάμισο πάνω από το μαγιό σου!

Μπήκε και ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και οι άδειες από τις δουλειές τώρα αρχίζουν. Τα events συνεχίζονται και θέλεις απλά να είσαι με τις ώρες στην παραλία και να καταλήγεις σε ένα beach bar μέχρι το βράδυ.

Γι’ αυτό κι εμείς σου προτείνουμε να συνδυάσεις μαγιό με πουκάμισο, έτσι ώστε να μπορείς μετά το μπάνιο σου να πας κατευθείαν για χορό και ποτό. Επίσης είναι το καταλληλότερο outfit για τις καλοκαιρινές σου διακόπες σε κάποιο νησί.

Have a look: 

1
Costas

Συνδύασε ένα λινό πουκάμισο με το μαγιό σου και γιατί όχι με σαγιονάρες ή ακόμα καλύτερα με τα slides σου από κάτω. Πρόσθεσε το καπέλο σου και θα είσαι ο πιο καλοκαιρινός τύπος!

2
Constantinos

Το λινό πουκάμισο είναι η πρώτη επιλογή που σου έρχεται στο μυαλό και κυρίως το άσπρο πουκάμισο! Εγώ επέλεξα να βάλω ένα πουκάμισο χωρίς γιακά (το λεγόμενο ΜΑΟ πουκάμισο). Είναι μια εντελώς καλοκαιρινή επιλογή!

3
Chrisis

Εγώ επέλεξα να φορέσω ένα chambray πουκάμισο, είναι μια εναλλακτική επιλογή εκτός από το λινό. Συνδύασέ το με jockey ή με bandana. Βάλε τις καλοκαιρνές σου espadrilles, τα γυαλία ηλίου σου και have fun!

Καλές διακοπές από εμάς και φροντίστε να περάσετε όμορφα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending