fbpx

5+2 συνήθειες των γυναικών που σπάζουν τα νεύρα των αντρών!

Άντρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη… Έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος την τόσο διαφορετική νοοτροπία καθώς επίσης και τον τόσο ξεχωριστό τρόπο σκέψης των δύο φύλων…

Ακριβώς λόγω της συγκεκριμένης διαφορετικότητας τους, υπάρχουν κάποιες συνήθειες των γυναικών που πραγματικά εξοργίζουν τον ανδρικό πληθυσμό!

Διάβασε τις 7 πιο κύριες γυναικείες συνήθειες παρακάτω:

1
“Σε 10 είμαι έτοιμη!”

Ήντα chance ρε κούκλα μου να είσαι έτοιμη σε 10…;! Απλά πρέπει κάτι να πεις για να μεν σε ρωτήσει για 4η φορά μέσα στην τελευταία μίαν ώραΑγάπη σε πόση ώρα είσαι έτοιμη;

Ναι… Το να τους φκάλουμε την πίστη τους κάθε φορά που θα πάμε κάπου, τελικά ενοχλεί… Αλλά άτε… Το καλό το πράμα αρκεί ρε αγόρια! ????

2
“Πάλε παίζεις; ΠΑΛΕ;”

Τελικά εν με το Playstation τζιαι το LoL που έσσιεις σχέση ή μαζί μου;“. Νομίζω ούλλες τουλάχιστον  μια φορά στη ζωή τους εκάμαν πρόβλημα για τα πιο πάνω παιχνίδκια…

Εν γίνεται ρε φίλε μου να κάθεσαι τζιαι να παίζεις με τζιείνο το πράμα που το πρωί ως την νύχτα… Μα δηλαδή αν είναι δυνατόν! ????

Τζιαι εν φτάνει που δεν σου διά σημασία, αν του πεις τζιαι τίποτε θυμώνει τζιαι που πάνω! “Το playstation είναι ιερό! Μεν με πιέζεις… Μεν μου το απαγορεύκεις… Θέλω τον χώρο μου τζιαι τον χρόνο μου!

3
Παίζουμε την κολοκυθιά!

  • Τι έσσιεις;
  • Tίποτε
  • Σίουρα;
  • Ναι λαλώ σου
  • Εντάξει
  • Εντάξει; Μα είσαι σοβαρός τωρά;;;;;

Κάτι έτσι γίνεται τες παραπάνω φορές… Τζιαι γενικά η συνεννόηση με μια γυναίκα εν αρκετά δύσκολη υπόθεση. ????

Το όχι της συνήθως είναι ναι… αλλά μπορεί να είναι τζιαι όχι. Εκατάλαβες; Ούτε εγώ!Γι’ αυτό σου λέω… περίεργα όντα με περίεργες συνήθειες!

4
Εύκολες και γρήγορες αποφάσεις!

Σάββατο βράδυ απόψε, αποφασίσετε να βγείτε, να περάσετε ωραία, να πάτε για φαγητό τζιαι να έχετε γενικά ένα όμορφο τζιαι ήρεμο βράδυ!

  • Πού θέλεις να πάμε να φάμε κορίτσι μου;
  • Όπου θέλεις, ξέρεις με, εν τζιαι έχω πρόβλημα
  • Πάμε να φάμε κινέζικα;
  • Όι Όι κινέζικα… Κάτι άλλο
  • Θέλεις σουβλάκια;
  • Σουβλάκια; Μα έφαα εχτές…
  • Πάμε σε ένα καινούριο ιταλικό που άκουσα ότι εν ωραίο;
  • Εν μου αρέσκουν τα ιταλικά…

Τη συνέχεια καλύτερα να μεν την πω… Είμαι σίουρη πως την έχετε ζήσει όλοι!

5
Κουτσομπολιό

Τους πλείστους άντρες τους ενοχλεί αφάνταστα το κουτσομπολιό. Δείχνεις ως μια μικροπρεπής γυναικούλα που ασχολείται με τις ζωές των άλλων κακόβουλα…

Γι’ αυτό βάλε στόχο τζιαι σταμάτα να σχολιάζεις την κοπέλα που επέρασε πριν 5 λεπτά που μπροστά σου, τη θεία σου, τη θεία του, τζιαι τη γυναίκα του ξαδέλφου του! ????

6
Ο ειδήμονας σε όλα

Πολλές φορές ένας άντρας έσσιει ανάγκη να μοιραστεί μαζί σου τον πόνο του… Τες ανησυχίες του, τες σκέψεις του, τζιαι θέλει ΑΠΛΑ να τον ακούσειςΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

Δεν χρειάζεται χρυσή μου κορούδα να φκάλεις διάγγελμα μόλις τελειώσει τζιαι να πιστεύκεις ότι έσσιεις τη σωστή άποψη για ούλλα! Ο άνθρωπος ήθελε απλά να τα  φκάλει που μέσα του… Ως τζιαμέ. 🙂

(Κάμνω το τζιαι εγώ τούτο εν η αλήθκια!)

7
“Εν έχω τίποτε να βάλω!”

Σήμερα ήσουν που τες 9:00 το πρωί ως τες 12:00 το μεσημέρι στα καταστήματα. Τζιαι την νύχτα, 5 λεπτά πριν τη συμφωνημένη ώρα που εκανονίσετε να βρεθείτε, σύρνεις του το θεϊκό:Εν είμαι έτοιμη επειδή εν έχω τι να βάλω!”. ????

Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να σε πιάσει τζιαι το κλάμα! Τζιαι ο άνθρωπος με πλήρη ηρεμία τζιαι υπομονή προβληματίζεται αν έσσιεις… νοητικό θέμα τζιαι κάμνεις έτσι, ή αν έσσιεις άλλον τζιαι εν ήσουν στα καταστήματα το πρωί!! ????

Συνήθειες οι οποίες εγίνουνταν, γίνουνται τζιαι θα συνεχίσουν να γίνουνται!Αν διαφωνείς μαζί μας ή θέλεις να προσθέσεις άλλες, περιμένουμε σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending