fbpx

5 tips για να βγάζεις τέλειες καλοκαιρινές φωτογραφίες!

Kι εσύ σαν γυναίκα ξέρεις ότι οι φωτογραφίες, ειδικά τώρα που έγινες Instagram #maniac αποτελούν κομμάτι της ζωής σου.

Kάθε φορά όμως ο φωτογράφος σου (το αγόρι σου, η κολλητή σου, η αδερφή σου) τρελλαίνεται όταν δε σου αρέσει καμιά φωτογραφία και πρέπει να βγάλεις καμιά 50αριά φωτογραφία για να βρεις μια να σου αρέσει!

Γι’ αυτό σκέφτηκα πως ένα post που θα περιλαμβάνει τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνεις και πώς να τα διορθώσεις όταν βγάζεις φωτογραφίες θα είναι πολύ χρήσιμο αφού η κάθε μια από εμάς θέλει να βγάζει πετυχημένες φωτογραφίες.

Δες τα πιο κάτω:

1
Φωτογραφίες από πάνω

Οι φωτογραφίες που σε βγάζουν από ψηλά δεν είναι και οι πιο κολακευτικές αφού κάνει τα χαρακτηριστικά σου να δείχνουν πιο μεγάλα και όχι τόσο κομψά, ενώ ταυτόχρονα ο λαιμός σου εξαφανίζεται.

Προτίμησε να βγάζεις φωτογραφίες στο ύψος των ματιών σου, αφού έτσι φαίνονται πιο σωστά οι αναλογίες του προσώπου σου.

2
Λάθος φωτισμός

Ένα από τα βασικότερα λάθη. Ο ήλιος/φωτισμός δεν πρέπει να βρίσκεται πίσω σου, αλλά απέναντι σου έτσι ώστε να φωτίζεται το πρόσωπό σου και να διαγράφει μικρές ατέλειες.

3
“Διπλό πόδι”

Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να βγάζεις φωτογραφία με τα πόδια σου στην ίδια ευθεία. Πάντα το ένα πόδι πρέπει να είναι πιο ψηλά από το άλλο για να δείχνουν μακρύτερα και πιο κομψά.

Επίσης όταν έχεις τα πόδια σου δίπλα-δίπλα και στην ίδια ευθεία, φαίνεται λες και έχεις πιο χοντρά πόδια και σίγουρα δεν το θέλεις αυτό.

4
Βαρυφορτωμένο background

Απόφυγε να βγάζεις φωτογραφίες με έντονο και βαρυφορτωμένο background με πολλές λεπτομέρειες ή αντικείμενα. Όταν θέλεις να αναδείξεις το outfit σου προτίμησε να έχεις ένα πιο απλό background έτσι ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα όλες οι λεπτομέρειες.

5
Πρόσωπο πολύ κοντά στο νερό

Όταν θέλεις να βγάλεις φωτογραφία και βρίσκεσαι μέσα στο νερό, να θυμάσαι ότι το κεφάλι σου πρέπει να βρίσκεται σχεδόν 10-15 cm πάνω από το νερό έτσι ώστε να μην κρύβει εντελώς τον λαιμό σου.

Πηγή: Brightside.me

Εσύ ποια από τα πιο πάνω
πρεπει να διορθώσεις στις φωτογραφίες σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending