fbpx

5 ξεπερασμένα trends στα ρούχα που θα σταματήσεις να φοράς από σήμερα!

Κάτι που χαρακτηρίζει τη μόδα είναι οι γρήγοροι ρυθμοί της μιας και αλλάζει συνεχώς. Αλλάζει, εξελίσσεται, βελτιώνεται και εμείς ακολουθούμε επιλέγοντας αυτά που μας αρέσουν και μας ταιριάζουν.

Είναι κάποιες τάσεις λοιπόν που όχι μόνο άλλαξαν, αλλά έχουν αντικατασταθεί από άλλες, πιο σύγχρονες και μοντέρνες. Ίσως είναι καλύτερα να αναθεωρήσεις λίγο την ντουλάπα σου και να κάνεις πέρα κάποια παλιά trends έτσι ώστε να χωρέσουν τα καινούργια.

Δες πιο κάτω ποια κομμάτια πρέπει να αποφύγεις  και με ποια θα τα αντικαταστήσεις:

1
Skinny Jeans

Όλες έχουμε τουλάχιστον ένα ζευγάρι skinny jeans στη γκαρνταρόμπα μας, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι πια τάση στα jeans.

Όσο κι αν τα έχουμε φορέσει, δεν είναι τόσο άνετα και καμιά φορά όχι και τόσο κολακευτικά. Η μόδα τώρα προστάζει να φοράμε τα αγαπημένα μας  wide jeans, δες εδώ πώς τα φόρεσε η Αντωνία για να εμπνευστείς κι εσύ.

Ή αν δεν προτιμάς τα wide jeans τότε τα mom jeans είναι τα ιδανικότερα για εσένα!

2
Denim Dungarees

Αν και τα 90’s επέστρεψαν δυναμικά, θυμίζοντας μας τα αγαπημένα μας trends της εποχής, κάποια, άλλα έμειναν πίσω.

Ένα από αυτά είναι και τα denim dungarees που θα μείνει και φέτος καλά φυλαγμένο στο ντουλάπι σου. Αν αγαπάς τα denim outfits, τότε προτίμησε ένα denim φόρεμα ή φούστα που δίνει μια πιο girly και παιχνιδιάρικη διάθεση στο στυλ σου.

3
Hidden Heels

Τα hidden heels έκαναν μεγάλη θραύση τα τελευταία χρόνια όμως τώρα ήρθε η στιγμή να τα ξεχάσεις  και να προχωρήσεις τη ζωή σου χωρίς αυτά.

Είναι μια κορεσμένη τάση που έχει ξεπεραστεί και πρέπει να την ξεπεράσεις κι εσύ. Προτίμησε να δοκιμάσεις την πιο hot τάση της σεζόν όσο αφορά τα παπούτσια, που δεν είναι άλλη από τα mules. Δες εδώ μερικούς τρόπους για να τα συνδυάσεις!

4
Κρόσια

Τα κρόσια δίνουν ένα boho στυλ στο look σου όμως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχεις αυτό γι’ αυτό κι έχει πια ξεπεραστεί!

Ξεπέρασε τα κρόσια λοιπόν με ένα trend που λατρεύει κάθε it-girl, τα embroidered κομμάτια! Δες εδώ πώς να πετύχεις ένα φανταστικό embroidered σύνολο και να αντικαταστήσεις τα κρόσσια από την γκαρνταρόμπα σου.

5
T-shirts με τρύπες

Rock και edgy μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η τάση! Ξέχασε τις τρύπιες μπλούζες και πάρε τις μπάντες!

Ο καλύτερος τρόπος όμως να αναδείξεις το rock στυλ σου είναι με τα printed t-shirts με τα λογότυπα από αγαπημένα bands όπως τους Guns ‘n Roses, Nirvana και AC/DC!

Είσαι έτοιμη να αποχωριστείς αυτές τις τάσεις
που είναι πια ξεπερασμένες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending